тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Sonic Unleashed, Игри за PlayStation2 за PlayStation2

Революционно високоскоростно приключение в свят, разкъсван от хаоса. Задвижвана от чисто новия “Hedgehog Engine”, Sonic Unleashed обединява класическия Соник геймплей с последните иновации в конзолите от следващо поколение. Вие се впускате в пътуване по цялото земно кълбо, сливайки експлозивен двуизмерен екшън с живописни триизмерни околни среди. Sonic Unleashed ви представя експанзивен свят с безкрайни три- и двуизмерни преходи, както и динамични изгледи и серия усъвършенствани механики за скорост, които подпомагат на Соник при навигацията на света. С вълнуващ нов сюжет, в който денят и нощта имат съвсем различни роли, Sonic Unleashed изпраща Соник на незабравима мисия по спасяването на умиращия свят от лапите на маниака д-р Егман. Той продължава своите опити да установи глобално господство, но този път вдига залога, причинявайки катастрофа, която разцепва земята на две и освобождава дремещ звяр, който променя Соник по неочакван начин. Само от Соник зависи да използва новооткритите си способности, за да съедини останките от един разрушен свят, като открие изгубените изумруди на хаоса. Време е за последната битка, като ще реши съдбата на Соник и на целия свят!
  • Комбинация от нови технологии формира “Hedgehog Engine”, използван в Sonic Unleashed. Разработван цели три години, енджинът доставя революционно геймплей преживяване с реалистични графики и безкрайни преходи от триизмерен към класически двуизмерен напрегнат екшън.
  • С жесток двуизмерен геймплей и поразителни триизмерни визуални ефекти, новото приключение на Соник съчетава най-доброто от франчайза с модерните технологии. Използвайте колекция от съвсем нови способности и сили, за да се борите с любимците на д-р Егман.
  • Избягвайте препятствия с помощта на “Quick Step”, без това да влияе на скоростта ви. Можете да използвате и “Sonic Boost” и да ускорявате суперсоник скоростта чрез бързо събиране на пръстени и увеличаване на “Ring Energy” нивото. Накрая можете да запазите максималното ускорение чрез “Speed Drift”.
Игри за: PS2
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Sonic Unleashed, Игри за PlayStation2
Понастоящем няма мнения за Sonic Unleashed, Игри за PlayStation2, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml