Плащане и лизинг

ПЛАЩАНЕ И ЛИЗИНГ

Как да платите при on-line покупка от www.electron.bg?

1. В брой при доставка:

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката ако има такава и др. такси ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.
Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказатекство за извършеното плащане!

2. С банков превод:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път, след издаване на фактура от ф-ма “Електрон.бг” ООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на “Електрон.бг” ООД.

3. Чрез on – line транзакция с кредитни и дебитни карти VISA, Visa Electron, MasterCard :

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително чрез on – line транзакция с лична кредитна или дебитна карта VISA, Visa Electron, MasterCard, следвайки стъпките и указанията в сайта.
ВАЖНО! След извършане на плащането моля не затваряйте браузъра и изчакайте връщане в сайта на ELECTRON.BG за да се финализира заявката Ви!

4. Чрез on – line транзакция с кредитна карта “ TRANSCARD ” :

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително чрез on – line транзакция с лична кредитна карта “ TRANSCARD ”, следвайки стъпките и указанията в сайта.
ВАЖНО! След извършане на плащането моля не затваряйте браузъра и изчакайте връщане в сайта на ELECTRON.BG за да се финализира заявката Ви!

5. Чрез on – line транзакция с дебитна карта “ БОРИКА” :

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително чрез on – line транзакция с лична дебитна карта “ БОРИКА”, следвайки стъпките и указанията в сайта.
ВАЖНО! След извършане на плащането моля не затваряйте браузъра и изчакайте връщане в сайта на ELECTRON.BG за да се финализира заявката Ви!

6. На лизинг от TBI Credit :

На лизинг подлежат стока/и на обща стойност над 100 лв. и се извършва с регистрация в Electron.bg. Поръчка без регистрация не поддържа покупки на лизиг!

Срок на кредита месеца
Цена лв.
Месечна вноска лв.
Общо за плащане лв.
ГПР %

Лесно онлайн кандидастване! Няма попълване на документи, дават се само име, презиме, фамилия, ЕГН, тел. за връзка, и-мейл и адрес!

Инструкции за пазаруване на лизинг от Ти Би Ай Кредит

Задължителни условия на Ти Би Ай Кредит са:
на кредитиране подлежат стока/и на обща стойност над 100 лв.
навършени 18 години
клиентът да няма просрочени задължения по минали и настоящи кредити

Общи условия за онлайн покупка на лизинг

Допълнителни разходи:

– 10лв за транспортиране и обработка на документи. Заплащат се при разписване на договорa.

– Стойност на доставката на продукт, когато продуктът не е обявен за безплатна доставка. Заплаща се при получаване на продукта.

Важно: при предаването на документите всички бланки, искания и договори трябва да бъдат с мокър подпис за физически лица и мокър подпис и мокър печат за юридически лица. Всички ксерокопия трябва да бъдат с мокър надпис Вярно с оригинала и с мокър подпис за физически лица и мокър подпис и мокър печат за юридически лица.

Във всички случаи клиентът получава официален счетоводен документ доказващ плащането му !