Как да поръчам онлайн?

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ СТОКИ ONLINE?

electron.bg е търговски-информационен сайт със специализирана насоченост потребителска електроника.  Той съдържа оферти за стоки, които са класифицирани по различни характеристики. Тези оферти съдържат основна информация и снимки на съответните стоки, както и цена за тях с вкючено ДДС. Цената във всяка оферта се отнася за указаното в офертата количество и не включва цена за доставка. Цените за доставка се изчисляват автоматично при поръчка на стока, като се визуализират и също включват ДДС. Поръчката на дадена стока става чрез натискане на бутона “КУПИ!” в нейната оферта.

Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договора клиента от една страна и от друга electron.bg, отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съотвестващо на правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). При поръчката или преди това клиентът се регистрира в electron.bg, където задължително посочва “зона за доставка” в която попада населеното му място, точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка. Посочването на неверни данни при регистрацията прави поръчката невалидна и не обвързва с нищо electron.bg .

При успешна поръчка, клиентът получава уведомителен e-mail на електронният адрес който е посочил в регистрацията си. След получаване на поръчката, се извършва проверка на посочения телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.

  1. Регистрирайте се като потребител на онлайн магазин „Електрон.бг“, или попълнете данните за доставка с опцията „Поръчка без регистрация“.
  2. Попълнете внимателно Вашите данни, както и данните за доставка. Посочването на непълни или неверни данни прави поръчката невалидна и тя не обвързва „ Електрон.бг “ с отговорности по обработката и изпращането на поръчката.
  3.  Изберете продукта или продуктите, от които се интересувате като добавите в количката чрез бутона „КУПИ“ при информацията за всеки продукт. Посочените цени на всички продукти в „ Електрон.бг “ са актуални и с вкл. ДДС.
  4.  След добавянето на желаните от Вас продукти извървете всички стъпки за поръчка като следвате бутона „Плащане“.
  5.  При успешно завършване на поръчката ще бъдете информирани за това чрез е-мейл.
  6.  Всяка направена поръчка бива потвърждавана по телефона преди изпращане. При липса или невъзможност за такова потвърждение поръчката няма да бъде изпратена. При липса или невъзможност за потвърждение ще бъдете информирани чрез е-мейл.
  7.  По време на телефонния разговор ще имате възможност да упоменете Ваши допълнителни указания свързани с поръчаните продукти или начина на доставка.