тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Silk´n DualClean, Грижа за кожата

Компактен уред за почистване на лице и отстраняване на грим. Съчетание на две функции в един уред - изцяло премахва всички замърсявания и следи от грим от кожата на лицето. Четка от микрофибър ефективно премахва всички замърсявания от кожата и приставка за памучен тампон за почистване на грима. Два режима на работа - цялостно почистване и нежно почистване. Водоустойчив.

Silk’n DualClean - уред за почистване на лице с две функции. Луксозен козметичен уред,побиращ се във всяка дамска чанта. Съчетание на две функции в един уред. Четка от микрофибър-премахва всички замърсявания от кожата. Поставка за памучен тампон - премахва всички следи от грим. Водоустойчив, за да го използвате дори под душа.
Започнете деня си с чиста и сияйна кожа!
 
Със Silk’n DualClean - интелигентният уред за почистване на лице! Неговата технология 2 в 1 изцяло премахва всички замърсявания и следи от грим от кожатана лицето ви.
 
Каква е тайната на  DualClean: една въртяща се микрофибърна четка + поставка за памучни тампони. Специално разработен, за да ви предостави всичко от което се нуждаете за да изглежда лицето ви перфектно. Никога досега не е съществувала по - добра комбинация  в областта на  почистване на лицето от тази!
 
През деня кожата ви се променя поради вредните външни влияния като замърсения въздух и следите от грим. Благодарение на  DualClean сега само с един уред  ви предоставя специфичната почистваща терапия от която вашето лице се се нуждае както сутрин така и вечер.
 
СУТРИН - почистване с Микрофибърна четка!
Събудете кожата си сутрин с микрофибърната четка на  Silk’n DualClean.  Въртящата се микрофибурна четка ефективно отстранява всички замърсявания от кожата ви и  почиства порите в дълбочина.  Черните точки намаляваи и тена на кожата се избистря - в резултат кожата ви засиява. За дори още по - дълбоко почистване почистващата приставка на Silk’n DualClean може да бъде използвана в комбинация с любимия ви почистващ лосион или гел за лице. По този начин освен че ще усещате кожата си мека като коприна, а и почистващите продукти ще бъдат абсочбирани в дълбочина!  Освен това  DualClean  подобрява микроциркулацияра на кожата ви и запазва нейната pH стойност!
 
ВЕЧЕР - почестване с Приставка за памучни тампони!
Silk’n DualClean  без усилие и бързо премахва всички следи от грим от лицето ви. ЛЕСНО Е! Просто сменете приставките! На мястото на микрофибърната четка поставете приставката за памучни тампони и ГОТОВО! 
 
Можете да използвате обикновени памучни тампони в комбинация с любимият ви продукт за отстраняване на грим. Въртеливите движения на DualClean допринасят за отстраняване дори на най - маките следи от грим, замърсяване, смог и стрес  и то за секунди! Резултатът е отлично почистени лице и тен, който излъчва жизненост.
 
ДВА РЕЖИМА!
Silk’n DualClean  има два режима на работа - цялостно почистване и нежно почистване. Уредът може да работи в двата режима и с двете приставки.  В  режим уредът  "цялостно почистване" произвежда бързи  въртеливи движения за бързо отстраняване на всички следи от замърсявания по кожата. В режим "нежно почистване" уредът се върти бавно и е идеален за използване в зоната около очите например.  
 
Silk’n DualClean е ВОДОУСТОЙЧИВ!
 
БЕЗ презареждане!
За разлика от много други уреди за почистване на лице,  Silk’n DualClean няма нужда от презареждане!  Този интелигентен уред съдържа в комплекта си 2 батерии (АА). Можете да го използвате веднага, без да се налага да изчаквате да се зареди!  Това го прави изключително удобен за път - носете го с вас навсякъде! 
 
Включена луксозна козметична чантичка!
Перфектна, за да пренасяне и съхраняване на важия DualClean и аксесоарите му.


 

.
Мнения на клиенти за Silk´n DualClean, Грижа за кожата
Понастоящем няма мнения за Silk´n DualClean, Грижа за кожата, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Silk'n Pure, Грижа за кожата
Silk´n FaceTite, Грижа за кожата
LANAFORM Facial Care LA131203, Грижа за кожата
LANAFORM Lucea Pink LA13130802, Грижа за кожата
LANAFORM Lucea Blue LA13130803, Грижа за кожата
LANAFORM Lucea Grey LA13130801, Грижа за кожата
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml