тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Silk´n DualClean, Грижа за кожата

Компактен уред за почистване на лице и отстраняване на грим. Съчетание на две функции в един уред - изцяло премахва всички замърсявания и следи от грим от кожата на лицето. Четка от микрофибър ефективно премахва всички замърсявания от кожата и приставка за памучен тампон за почистване на грима. Два режима на работа - цялостно почистване и нежно почистване. Водоустойчив.

Silk’n DualClean - уред за почистване на лице с две функции. Луксозен козметичен уред,побиращ се във всяка дамска чанта. Съчетание на две функции в един уред. Четка от микрофибър-премахва всички замърсявания от кожата. Поставка за памучен тампон - премахва всички следи от грим. Водоустойчив, за да го използвате дори под душа.
Започнете деня си с чиста и сияйна кожа!
 
Със Silk’n DualClean - интелигентният уред за почистване на лице! Неговата технология 2 в 1 изцяло премахва всички замърсявания и следи от грим от кожатана лицето ви.
 
Каква е тайната на  DualClean: една въртяща се микрофибърна четка + поставка за памучни тампони. Специално разработен, за да ви предостави всичко от което се нуждаете за да изглежда лицето ви перфектно. Никога досега не е съществувала по - добра комбинация  в областта на  почистване на лицето от тази!
 
През деня кожата ви се променя поради вредните външни влияния като замърсения въздух и следите от грим. Благодарение на  DualClean сега само с един уред  ви предоставя специфичната почистваща терапия от която вашето лице се се нуждае както сутрин така и вечер.
 
СУТРИН - почистване с Микрофибърна четка!
Събудете кожата си сутрин с микрофибърната четка на  Silk’n DualClean.  Въртящата се микрофибурна четка ефективно отстранява всички замърсявания от кожата ви и  почиства порите в дълбочина.  Черните точки намаляваи и тена на кожата се избистря - в резултат кожата ви засиява. За дори още по - дълбоко почистване почистващата приставка на Silk’n DualClean може да бъде използвана в комбинация с любимия ви почистващ лосион или гел за лице. По този начин освен че ще усещате кожата си мека като коприна, а и почистващите продукти ще бъдат абсочбирани в дълбочина!  Освен това  DualClean  подобрява микроциркулацияра на кожата ви и запазва нейната pH стойност!
 
ВЕЧЕР - почестване с Приставка за памучни тампони!
Silk’n DualClean  без усилие и бързо премахва всички следи от грим от лицето ви. ЛЕСНО Е! Просто сменете приставките! На мястото на микрофибърната четка поставете приставката за памучни тампони и ГОТОВО! 
 
Можете да използвате обикновени памучни тампони в комбинация с любимият ви продукт за отстраняване на грим. Въртеливите движения на DualClean допринасят за отстраняване дори на най - маките следи от грим, замърсяване, смог и стрес  и то за секунди! Резултатът е отлично почистени лице и тен, който излъчва жизненост.
 
ДВА РЕЖИМА!
Silk’n DualClean  има два режима на работа - цялостно почистване и нежно почистване. Уредът може да работи в двата режима и с двете приставки.  В  режим уредът  "цялостно почистване" произвежда бързи  въртеливи движения за бързо отстраняване на всички следи от замърсявания по кожата. В режим "нежно почистване" уредът се върти бавно и е идеален за използване в зоната около очите например.  
 
Silk’n DualClean е ВОДОУСТОЙЧИВ!
 
БЕЗ презареждане!
За разлика от много други уреди за почистване на лице,  Silk’n DualClean няма нужда от презареждане!  Този интелигентен уред съдържа в комплекта си 2 батерии (АА). Можете да го използвате веднага, без да се налага да изчаквате да се зареди!  Това го прави изключително удобен за път - носете го с вас навсякъде! 
 
Включена луксозна козметична чантичка!
Перфектна, за да пренасяне и съхраняване на важия DualClean и аксесоарите му.


 

.
Мнения на клиенти за Silk´n DualClean, Грижа за кожата
Понастоящем няма мнения за Silk´n DualClean, Грижа за кожата, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Silk'n Pure, Грижа за кожата
Silk´n FaceTite, Грижа за кожата
INNOLIVING Козметично огледало - двойно INN - 029
INNOLIVING AGE STOP Уред за лифтинг и подмладяване, Циркуляри, отрезни машини
LANAFORM Facial Care LA131203, Грижа за кожата
Silk'n Pure, Грижа за кожата
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml