Far Cry 2, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Заклещен между две враждуващи фракции в разкъсваната от война Африка, ти си изпратен да премахнеш „Чакала” – мистериозна личност, разпалила конфликта между военните диктатори, застрашавайки хиляди животи. За да изпълниш мисията си ти ще трябва да се слееш с местното население и да се внедриш във фракциите, за да откриеш и използваш техните слабости, да неутрализираш водачите им и огневата им мощ чрез изненада, подривна дейност, хитрост и разбира се, брутална сила.
  • DUNIA енджинът е създаден специално за Far Cry 2 от блестящия екип на Ubisoft в Монреал. Благодарение на него околните страни изглеждат изключително реалистично, негова заслуга са и невероятните специални ефекти, смяната на деня и нощта в реално време, динамичната музикална система и още много екстри.
  • Потапяне в сюжета – развитие на историята в реално време, автоматично лечение на целия организъм, минимален интерфейс в играта са само някои от елементите, които ще изострят сетивата до краен предел и ще те накарат да почувстваш напрежението от това да бъдеш сам срещу жестоки военни диктатори, които заплашват хиляди невинни със смърт.
  • Избери от широка гама от оръжия, за да си проправиш път до основната си мишена. Втурни се в битката снабден с картечница, разсичай всичко по пътя си с мачете в ръце или извършвай тихи убийства като снайперист. Ако не ти се струва достатъчно горещо, запали огнепръскачката си и накарай враговете си да почувстват жегата.
Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Far Cry 2, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Far Cry 2, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml