-12%

LG F4DV328S0U, комбинирана пералня със сушилня, 8/6 кг, 1400 об./мин B, бяла

Код: 345427

1,164.00 лв.


на 12 вноски по 114.58 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Ползи:

Пералня със сушилня и предно зареждане;
Капацитете на зареждане 8 кг, подходящ за 3-4-членно семейство;
Люк с отваряне наляво;
Оборудвана е с 14 програми за пране;
Максимална скорост на центрофугиране 1400 оборота в минута и шум до 72 db при центрофугиране;
Пералня, оборудвана със Steam технология, както и функции Smart Diagnosis, Timer и Child Lock.

  
Пералня със сушилня, оборудвана със Steam технология, която създава оптимални условия за изпиране на вашето пране и гарантира ефективно и деликатно почистване. Можете да заредите до 8 кг в един цикъл на пране, подходящ за 3-4-членно семейство.
Пералнята с вградена сушилня е нормална пералня с предно зареждане и кондензационна сушилня в един и същи уред. Купуването на такъв уред е полезно при липса на място, замествайки самостоятелна сушилня. Добре е да знаете, че в повечето перални със сушилни, капацитетът на сушене е по-нисък от капацитета на пране.
Пералнята с предно зареждане е класически модел, благодарение на прозрачния люк, през който лесно можете да видите какво се случва с вашето пране.
Капацитетът на пералнята, изразен в килограми, е теглото на дрехите, които пералнята може да изпере ефективно, без да използва излишна енергия или вода или без да отнема твърде много време и да повлияе на ефективността на процеса на пране. Капацитетът за пране се измерва в сухи дрехи.
Скоростта на центрофугиране се изразява в обороти в минута и е друг критерий, който трябва да се вземе предвид при закупуване на пералня. Колкото по-висока е скоростта на центрофугиране, толкова по-сухи са дрехите след пране.
Нивото на шум е важно, ако имаме нужда от тих или нисък шум. Измерва се в децибели и малка стойност ще осигури желания комфорт.
 Програми
 Памук
Използвайте тази програма за памучно пране(чаршафи, спално бельо, кърпи, халати, бельо).
Деликатни
Тази програма се използва за пране на деликатни артикули(вълна, коприна, завеси) с по-леко движение.
Вълна
Тази програма е посветена на вълнени изделия/деликатни материи, при условие че се спазват инструкциите на етикета. Прането ще бъде дезинфекцирано с помощта на нежно изпиране, за да не се увредят дрехите.
Mix
Позволява ви да перете заедно артикули от различни материи, но от един и същи цвят. Вашите дрехи ще запазят цветовете си и ще изглеждат като нови, след многократно носене.
За да заявите вашата удължена гаранция, се изисква да изтеглите и принтирате „СЕРТИФИКАТ за 5 години гаранция на LG, в рамките на 60 дни от датата на покупката, както и да го запазите с останалите документите (копие от фактура или касов бон), оригиналната гаранционна карта, издадена от LGEMK. Повече информация и изтегляне на сертификат: https://www.lg.com/bg/grizha-za-drehite-5-godini-garancia-2023-1Период: 1 февруари – 30 април 2023LG_5_years_2023

Допълнителна информация

Тегло71.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.