-3%

Dyson HD07 Bnk/Bco, Сешоар (389922-01)

Код: 348473

969.00 лв.


на 12 вноски по 95.38 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Сешоарът Dyson Supersonic™ е проектиран да предпазва косата от екстремни топлинни увреждания, с бързо изсушаване и контролирано оформяне, за да помогне за увеличаване на гладкостта със 75%, увеличаване на блясъка с до 132% и намаляване на накъдрянето и хвърчането с до 61%.*
Най-нова технология скрива прелитащите точки с едно минаване. За гладко, блестящо покритие. Вдъхновена от професионални стилисти, новата приставка Flyaway използва ефекта Coanda, за да повдигне по-дългите косъмчета и да скрие хвърчащите коси. Дава ви гладко, салонно покритие у дома.
Магнитни приставки за стилизиране.
Използвайте бутоните Следващ и Предишен за навигация или преминете към слайд с точките на слайда. Здравата коса отразява светлината Екстремните температури могат да доведат до появата на малки пори в нишките. Те разпръскват светлина във всички посоки, намалявайки блясъка. Интелигентният контрол на топлината на сешоара Dyson Supersonic™ помага за предотвратяване на екстремни топлинни щети. По-малко увредената коса отразява повече светлина в една посока, така че косата изглежда блестяща. Загуба на топлина и цвят Независимо дали косата ви е боядисана или естествена, високата температура може да промени протеините й, причинявайки избледняване на цвета. Приставката Gentle air може да помогне за предотвратяване на това, като поддържа по-ниска температура. Помага за защита на скалпа Високата топлина може да повлияе на здравето на скалпа ви. Приставката за нежен въздух е проектирана да дифузира въздушния поток и да понижава температурата с до 20°.* Така че е по-щадяща за чувствителните скалпове.

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.