-13%

Bosch MMBV625M, Миксер vacuum VitaMaxx 1000 W Сребрист

Код: 340280

668.00 лв.


на 12 вноски по 65.75 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Функции
 

Автоматична програма за лесно почистване.

Почистването след работа обикновено отнема време. Но не и с този блендер. Благодарение на програмата за почистване, каната на блендера се почиства с докосване на един бутон. Частите са подходящи за миене в съдомиялна машина, а ножът може просто да се почисти под течаща вода.

Издръжлива кана за тританов блендер.

Спокойно се насладете на приготвянето на храна! Висококачествената кана от тритан има използваем обем от 1,5 л и е безопасна за употреба и за работа. Tritan не съдържа BPA, BPS или други бисфеноли. Той е лек, издръжлив и прилича на стъкло дори след многократна употреба и миене в съдомиялна машина.

Приложение VitaBar с вкусни рецепти и съвети за здравословно хранене.

Обичате разнообразието и новите идеи? Оставете Bosch да ви вдъхнови с рецепти за смутита, шейкове, сокове, супи и сосове – всичко, което приготвяте с блендери и сокоизстисквачки. В лесното за използване приложение VitaBar ще намерите стъпка по стъпка ръководство, хранителна информация, списъци за пазаруване – всичко необходимо за здравословен начин на живот.

Висока производителност за перфектни резултати.

Перфектна текстура и изключително удоволствие от използването благодарение на мощния 1000-ватов мотор със скорост до 37 000 оброта/минута и първокласния нож с шест остриета от неръждаема стомана.

Съхранявайте всяка храна за по-дълготрайна свежест във вакуумна кутия за съхранение.

Храната трябва да остане свежа дълго време, за да се намалите хранителните отпадъци. Във вакуумните кутии, които са подходящи за миене в съдомиялна машина (1.5л & 0.75л)  и са направени от тритан с функция за определяне на дата можете да вакуумирате храна, остатъци или зеленчуци. Съхранена под вакуум, храната остава свежа до 2 пъти по-дълго, отколкото без вакуум.

Пластмасови части без бисфенол А (BPA) за здравословна и безопасна подготовка.

Спокойно се насладете на приготвянето на храна! Всички пластмасови компоненти, които могат да влязат в контакт с храната, не съдържат бисфенол А (BPA). Благодарение на пластмасите без бисфенол А (BPA), приготвянето на храна е гарантирано здравословно, безопасно и удобно.

Висококачествен дизайн, отговарящ на най-строгите изисквания.

Уредът Bosch със своята награда за дизайн използва висококачествени материали и привлича вниманието във вашата кухня. Устройството е и истински шедьовър, когато става дума за приготвяне на пресни смутита и напитки.

Стопроцентов вкус с по-малко балончета, по-малко слоеве и по-естествени цветове.

Вече можете да приготвяте перфектни смутита с наситен вкус. Смутитата, приготвени с вакуумен блендер, са изключително кремообразни и хомогенни, имат по-малко балончета и по-малко слоеве и изглеждат по-добре и с по-естествени цветове, отколкото направените със стандартен блендер. Това е така благодарение на вакуума, който свежда окисляването до минимум.

Четири автоматични програми с докосване на един бутон.

Без догатки за това кога смутито е готово. Удобният автоматичен бутон стартира функцията за автоматичен ваккум и блендиране. Други практични функции включват само вакуум, раздробяване на лед и програма за почистване. Допълнителни функции: импулсна функция и стандартно блендиране с ръчна настройка на скоростта.

Запазва вашето смути свежо за по-дълго време, за да го консумирате по-късно.

Приготвянето на смути сутрин може да бъде забързано. Сега можете да вакуумирате напитката си в бутилката ToGo, за да и се насладите по-късно. Съхранени под вакуум в хладилника, смутитата остават свежи до 2 пъти по-дълго, отколкото без вакуум. Подходящата за съдомиялна машина бутилка ToGo (600мл) е изработена от устойчив тритан.

Запазва до 5 пъти повече витамин С във вашите смутита.

Смутитата обикновено бързо губят своя цвят, текстура и витамини след смесване. С технологията на вакуумно смесване съставките се смесват при минимално окисляване. Следователно, приготвените с вакуум смутитата запазват до 5 пъти повече витамин С след 24 часа в сравнение с обикновеното смесване без вакуум.Живот на Maxx!

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.