тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Zombi, Игри за PC за PC

Все още дишаш...това е добре, но до кога? Можеш ли да оцелееш в подземията на Лондон, изоставен от нормалния свят, но заобиколен от заразени уж-хора? 
Каквото е останало от човечеството бива унищожено от ужасяваща болест. Те вървят безцелно по улицата, дебнещи на всеки ъгъл, жадуващи твоето прясно месо.

Страховитото, хапещо преживяване ZombiU™ идва за следващото поколение конзоли и  компютър. С подобрена графика, възползвайки се максимално от новия хардуер, пъплещият ужас се промъква в твоя свят и ако не внимаваш ще бъдеш ухапан.

  • Оцелявай - ресурсите са ограничени, но за сметка на това, тези, които искат да те изядат са безбройни. Никога не знаеш къде ще намериш оръжие, муниции или храна. Как ще стигнеш до тях зависи от това дали ще оживееш или ще умреш.
  • Смъртта слага край на всичко. Умреш ли, героят ти се заразява и се присъединява към ордите немъртви, сновящи из Лондон. Ще трябва да направиш изцяло нов герой и да започнеш играта от самото начало. Има и малка утеха, може да се опиташ да прибереш нещата, които е имал предишният ти персонаж.
  • За тази цел ще трябва да откриеш зомбито-аз, и ако ти стиска да откраднеш скъпоценната торба, в която са прибрани провизиите.
  • Какво по - добро място за зомби апокалипсис от Лондон - кралски тайни, кървави приказки, средновековни кули и замъци - всичко това със съвременен привкус и армия немъртви.
Игри за: XBOXONE
Жанр: Survival Horror
.
Мнения на клиенти за Zombi, Игри за PC
Понастоящем няма мнения за Zombi, Игри за PC, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Mutant Storm, Игри за PC
Cinderella Doll's House, Игри за PC
Tropico 4: Gold Edition, Игри за PC
Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes, Игри за PC
LEGO Lord of The Rings, Игри за PC
LEGO: The Hobbit, Игри за PC
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml