тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

WRC: FIA World Rally Championship 3, Игри за PC за PC

Официалната игра на Световния рали шампионат се завръща, напълно осъвременена до 2012 година, както и със съвсем нов турнир и режими! Истинското вълнение от дрифтовете, скоковете, ръчната спирачка и катастрофите се завръщат за PlayStation 3, Xbox 360 and PC!
  • Официални лицензи: Насладете се на всичките официални състезания от Световния рали шампионат за 2012 година, включително всички основни отбори, автомобили, локации и много специално съдържание, като рали Монте Карло и тестовия автомобил Volkswagen Polo R!
  • Подобрено качество на графиките: в WRC 3 всички графични аспекти са напълно преработени, за да ви дадат най-доброто преживяване в рали игра.
  • Благодарение на новия енджин Spikengine новите светлинни ефекти, сенки, ефекти на частите са включени в играта за максимално ниво на реализъм. Обърнете внимание и на новите повърхности и атмосферни условия.
  • Нов кариерен режим: Най-обширната и забавна секция на WRC 3. Тя е смесица от състезателен геймплей и елементи за управление, в която можете да персонализирате колите и отбора си. Career Mode идва в комплект със съвсем нова система за предизвикателства, в която ще се изправите срещу различни изпитания, базирани на изпълнение на цели или на определени специални маневри!
  • Реални звуци: Новият енджин позволява различно управление на звуците и ефектите в играта. Всички автомобили са записани на живо чрез вградени микрофони, които са уловили реалните ефекти, чувани от пилотите. За всяка страна (EFIGS) е нает професионален актьор, който да озвучи наставленията, давани от ко-пилота, като по този начин се гарантира реална атмосфера.
  • Управление: Играта съдържа точен физичен модел, позволяващ ви да почувствате същите емоции на шофьор, състезаващ се с истински WRC автомобил. Макар поведението на колата на пистата да е съвсем близо до реалността и да удовлетворява опитните играчи, WRC 3 предлага и помощ за начинаещите, за да се насладят на играта без много трудности.
Pentium 4 2.4GHz
Athlon 64 2800+
GeForce 6600
Radeon X1600
Ram 1 GB
Win Xp 32 /Vista/7
DX 9
HDD 3 GB
Игри за: PC
Жанр: Racing & Flying
.
Мнения на клиенти за WRC: FIA World Rally Championship 3, Игри за PC
Понастоящем няма мнения за WRC: FIA World Rally Championship 3, Игри за PC, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml