тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

WAZZZPAWAY R013, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи

Ефикасно и евтино техническо средство за защита от оси. Решение на проблема с осите на открити площи - за защита на мястото в двора, където играят децата, барбекюто, беседката, масата. Приложимо навсякъде на открито - двор, къмпинг, поляна, плаж. Не изисква електрозахранване. Напълно безвредно, хуманно и лесно за приложение.

Основни характеристики:

 • Принципът на действие на техническото средство за защита от оси WAZZZPAWAY е основан на следното: За разлика от други вредители, жилещите насекоми са много опасни в защита на гнездата си. Това е основната причина осите да избягват местата, където вече има установена друга колония (друг осарник), към който те не принадлежат. Ако в процеса на търсене на храна осите установят, че приближават непознат осарник, те се стремят да напуснат неговия район.
 • Конструиран да наподобява размерите, цвета и конструкцията на една голяма колония оси, с което да отблъсква по естествен път попадналите в негова близост други такива.
 • Реализира се защитна функция спрямо достъпа на оси в радиус до 5 метра около уреда без да бъдат използвани химикали и без да бъдат убивани потенциалните вредители.
 • Ефектът от прилагането на уреда се наблюдава до 2 - 3 дни при първоначална употреба.
 • Уреда не може да бъде полезен, ако наблизо вече има установена друга колония оси. В тази ситуация ползвателят трябва да се погрижи преди употреба да отстрани съществуващите вече в близост гнезда на оси. За постигане на добър резултат е желателно също така да се избягва наличието в района на дрехи и предмети в ярки цветове (например яркожълто).
 • Възможно най-евтиното
 • Напълно безвредно, хуманно и лесно за приложение техническо средство за защита от оси
 • Просто извадете „изкуственото гнездо“ от опаковката, оформете го в завършен вид и го закачете под слънчевия си чадър, в барбекюто си или на мястото, където почивате и се храните на открито в градината си. Идеален за пикник, плаж и всякаква активност на открито
 • Леко на тегло, не заема място при съхранение и лесно за приложение, само трябва да се закачи там, където сте Вие и семейството Ви.
 • Добра изработка, съвършено наподобяващо истински осарник ще свърши останалата работа, осигурявайки Ви спокойствие от случайно пребиваващи в района жилещи насекоми (оси).
 • Присъствието на необичайно количество оси някъде, обикновено е признак за наличен в близост осарник. Размерът на колонията се определя по размера на гнездото. Ако например то е като футболна топка, вероятния брой оси там е към 5000. При атака от необичаен брой оси, препоръчително е да се търси специализирана помощ от специалист-дезинфектор. Той ще локализира проблема и ще предложи решение за отстраняването му
 • Произведен в Белгия
 • Код: R013
.
Мнения на клиенти за WAZZZPAWAY R013, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Понастоящем няма мнения за WAZZZPAWAY R013, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
MOSQUITO KILLER R008-904, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Подземен уред прогонващ къртици, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Резервен атрактант за Silvalure Mosquito Trap, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Захранващ кабел за капан за комари, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
3D капан за мухи, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
PEST-STOP PS-SOLAR E-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml