Tom Clancys Splinter Cell: Blacklist, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Съединените щати имат военно присъствие в две трети от света. Група от 12 държави решава да се отърси от това и поставя началото на терористичен ултиматум, наречен Черния списък (Blacklist) – смъртоносно преброяване на ескалиращите терористични атаки по обекти, представляващи интерес за САЩ. Сам Фишър (Sam Fisher) е ръководител на новосформирания отряд „Четвърти ешелон” (Fourth Echelon): таен отряд, който се подчинява единствено на президента на Съединените щати. Сам и отборът му трябва да проследят и заловят тези терористи на всяка цена, както и да спрат отброяването по Черния списък преди да е стигнал нула.

  • Сам се завръща, облечен с тактическия си костюм и отново носи очила за нощно виждане. Още по-смъртоносен е. Той е единственият таен агент, който има власт да действа над закона и да използва безпощадни методи за разпит на вражески единици, за да извлече ключова информация и да предотврати следващата терористична атака. В преследване на терористите до отдалечени кътчета на света Сам лети от екзотични места до градове в САЩ и трескаво търси кой стои зад Черния списък. Увлекателният геймплей е подобрен чрез улавянето на всички действия, създавайки кинематографско преживяване.
  • Винаги стъпка напред, елементът Killing in Motion позволява на Сам да нанася удари със смъртоносна точност като набелязва и елиминира много противници с едно единствено плавно движение. Active Sprint му дава възможност да се движи лесно и гъвкаво, да се катери по стени и да прескача бариери, за да достигне следващата си мишена докато се движи.
  • Инфилтрирайте се в терористичните клетки като използвате нови приспособления, които позволяват на Сам да разузнава обстановката, да набелязва мишени от разстояние, да разсейва противниците или да взриви граната.
  • Упълномощен директно от президента, Сам изгражда изцяло нов отряд – екипът е негов и работи по неговите правила. Анна „Грим” Гримсдотир (Anna “Grim” Grimsdottir) е неговият специалист по техническите операции, агентът на ЦРУ Айзък Бригс (Isaac Briggs) подсилва огневата мощ на групата, а хакерът Чарли Коул (Charlie Cole) допълва поддържащата част. Четвъртият ешелон е напълно подвижна оперативна единица с неограничени ресурси и свръх модерни технологии на борда на трансформирания пътнически самолет „Паладин” (Paladin).
  • Сам и екипът му получават информация в реално време за атаките на терористите благодарение на интерфейса за стратегически мисии Strategic Mission Interface (SMI). Технологията позволява на отряда да получава данни за целите на мисията в движение. Можете да печелите пари за изпълнени мисии и задачи и да купуват по-добри оръжия и предмети.
Игри за: PS3
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Tom Clancys Splinter Cell: Blacklist, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Tom Clancys Splinter Cell: Blacklist, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml