тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Thief, Игри за PC за PC

Изкусният крадец Гарет (Garrett) излиза от сенките на Града.  На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Гарет се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт.  Предвождани от Орайън (Orion) - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Гарет не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.

  • Вие сте изкусния крадец Гарет: влезте в ролята на Гарет - мрачен и самотен крадец с ненадминати умения. Най-дръзките обири, най-недостъпната плячка, най-добре пазените тайни: нищо не е извън възможностите ви!
  • Градът е във ваши ръце: Изследвайте измъчения Град от сенчестите му задни улички до височините на покривите. Промъквайте се в къщите на богаташите, прониквайте в най-добре охраняваните имения и се спотаявайте на всеки мрачен ъгъл… незабележим и недосегаем.
  • Изберете подход: Използвайте арсенала на Гарет, за да поваляте охраната с палка, като изстреляте някоя от многото видове стрелички или като използвате новопридобитите му фокус способности, за да манипулирате околната среда и да надхитрявате противниците. Какъв тип крадец ще бъдете?
  • Увлекателна по неповторим начин: слейте се със света благодарение на революционните визуални елементи и на наистина осезаемото и реалистично преживяване от първо лице. Като се възползва от невероятните технически възможности на платформите от следващо поколение, THIEF ви дава възможност да се потопите в атмосферата на играта чрез гледки, звуци и изкуствен интелект.
Операционна система: Windows Vista with Platform Update for Windows Vista или Windows 7, Windows 8
Процесор: High-Performance Dual Core CPU или Quad Core CPU
Оперативна памет: 4 GB RAM
Видео карта: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
Игри за: PC
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Thief, Игри за PC
Понастоящем няма мнения за Thief, Игри за PC, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml