Thief, Игри за PC за PC

Изкусният крадец Гарет (Garrett) излиза от сенките на Града.  На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Гарет се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт.  Предвождани от Орайън (Orion) - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Гарет не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.

  • Вие сте изкусния крадец Гарет: влезте в ролята на Гарет - мрачен и самотен крадец с ненадминати умения. Най-дръзките обири, най-недостъпната плячка, най-добре пазените тайни: нищо не е извън възможностите ви!
  • Градът е във ваши ръце: Изследвайте измъчения Град от сенчестите му задни улички до височините на покривите. Промъквайте се в къщите на богаташите, прониквайте в най-добре охраняваните имения и се спотаявайте на всеки мрачен ъгъл… незабележим и недосегаем.
  • Изберете подход: Използвайте арсенала на Гарет, за да поваляте охраната с палка, като изстреляте някоя от многото видове стрелички или като използвате новопридобитите му фокус способности, за да манипулирате околната среда и да надхитрявате противниците. Какъв тип крадец ще бъдете?
  • Увлекателна по неповторим начин: слейте се със света благодарение на революционните визуални елементи и на наистина осезаемото и реалистично преживяване от първо лице. Като се възползва от невероятните технически възможности на платформите от следващо поколение, THIEF ви дава възможност да се потопите в атмосферата на играта чрез гледки, звуци и изкуствен интелект.
Операционна система: Windows Vista with Platform Update for Windows Vista или Windows 7, Windows 8
Процесор: High-Performance Dual Core CPU или Quad Core CPU
Оперативна памет: 4 GB RAM
Видео карта: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
Игри за: PC
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Thief, Игри за PC
Понастоящем няма мнения за Thief, Игри за PC, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml