The Darkness 2, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

The Darkness II е продължението на хитовата игра от 2007 година The Darkness. Вдъхновена от популярния комикс, продуциран от Top Cow Productions, The Darkness II е напрегнат шуутър от първо лице, който ви поставя в ролята на Джаки Естакадо – глава на нюйоркска престъпна фамилия, който владее древната сила на хаоса, позната като Тъмнината (The Darkness). Изминали са две години, откакто Джаки използва силата си, за да убие мъжете, отговорни за смъртта на приятелката му. Той не може да се отърси от спомена за убийството на Джени, откакто потиска Тъмнината и сега тя иска да се освободи. Отчаяният опит на Джаки да оправи живота си отваря пътя на Тъмнината и героят се впуска в брутално и лично пътешествие, по време на което ще открие загадката за атаката и мотивите на силата си.

  • Разрязвайте, грабвайте и хвърляйте предмети и врагове с демоничните ръце, докато междувременно стреляте с две оръжия, добавяйки ново измерение към FPS категорията.
  • Овладейте демоничните ръце и призовете силите на тъмнината за още по-експлозивен геймплей.
  • Злокобната сила на Тъмнината се проявява само в сенките, затова използвайте околната среда като предимство и внимавайте за врагове, които ще използват светлината като оръжие.
  • Преживейте мрачната, увлекателна, изпълнена с обрати история, написана специално за играта от известния автор на комикси Пол Дженкинс, сред чиито творения са The Incredible Hulk, Wolverine и оригиналната игра The Darkness.
Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за The Darkness 2, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за The Darkness 2, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml