тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

The Bureau: XCOM Declassified, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Годината е 1962 г. Джон Ф. Кенеди е президент на САЩ, а Студената война е всяла страх в сърцата на цялото население. Америка обаче е заплашена от далеч по-могъщ враг от комунизма. Известен на малцина, свръх секретен правителствен отряд, наречен Бюрото (The Bureau) започва разследване и прикриване на поредица загадъчни атаки на противник с извънземен произход. В ролята на специален агент Уилям Картър (William Carter) вие дърпате спусъка и давате начало на престрелките, докато водите отряда в този завладяваш тактически шуутър от трето лице. Залозите са високи, а войната за опазване на човечеството се води тайно. Мисията на Бюрото е ясна – да оцелява, да се адаптира и да се пребори със заплахата. Те заличават истината от десетилетия. Но ще дойде време, когато истината трябва да бъде разкрита.
  • Разкрийте мистерията - Сражавайте се по улиците на Америка от 1960-те години, докато разкривате засекретената информация за първата вражеска атака срещу човечеството.
  • Тактически боеве - Използвайте стратегията като основно предимство: влезте в режим Battle Focus, за да забавите времето и да изпълните следващия си ход, направлявайки отряда си с разнообразни тактически действия, за да обърнете събитията в своя полза.
  • Стратегически рефлекси - Превърнете грешките на противника в стратегическо предимство. Издавайте тактически команди в движение, за да надхитрите врага и взимайте светкавични решения, за да спасите екипа си.
  • Бъдете лидер на бойното поле - Като специалния агент с изключителен интелект Уилям Картър, вие издавате заповедите и дърпате спусъка. Формулирайте план за действие, устройвайте добре планирани атаки и обстрелвайте противника по фланговете, за да отстраните опасността.
  • Няма втори шанс - Грешките се заплащат скъпо – постоянната смъртна заплаха ще ви накара да цените всеки от членовете на екипа си и да страдате много при всяка загуба.
  • Персонализация, която има значение - Тренирайте всеки от екипа си с уникални умения, за можете да използвате динамични комбинации, подхождащи на стила ви на игра.
Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за The Bureau: XCOM Declassified, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за The Bureau: XCOM Declassified, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml