тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Syndicate, Игри за XBOX, XBOX360 за XBOX

Syndicate е преработена версия на култовата класическа поредица от 1993 г. – уникален екшън шуутър, развиващ се в не много далечното бъдеще, когато бизнесът е война. Годината е 2069. Развитият свят, който вече не се управлява от политици, е разделен на зони на влияние, контролирани от мегакорпорации, известни като Синдикати. Тези Синдикати са направили революция в начина, по който клиентът си взаимодейства с дигиталния свят. Вече няма нужда от специално устройство, за да получи потребителят достъп до световната база данни и да контролира технологиите, това се случва с едно мигване на окото с помощта на имплантиран невронен чип. Гражданите се тълпят да получат чип и се наслаждават на всичко, което техният Синдикат им предлага: недвижими имоти, медицински продукти, банкиране, застраховки, образование, забавление и работа. Един пълен пакет - съвършено завършен начин на живот. В замяна Синдикатите събират уникални данни за всеки индивид и неговото поведение. Със занижения правителствен контрол, бизнесът се е превърнал във война. За да имат превъзходство на пазара, Синдикатите не биха се спрели пред нищо. На фронтовата линия в тази война стоят Агенти, които са продукт на био-инженерството и са усъвършенствани с чип. Те могат да проникнат във всичко в свързания в мрежа свят, включително да получат достъп до враговете си, до оръжията им и околната среда, която ги заобикаля, което ги превръща в най-ефективните и смъртоносни технологични оръжия в света. Поемете ролята на Майлс Кило – най-новия прототипен агент на „Юрокорп” и се впуснете в брутално екшън приключение, което ще ви сблъска с поквара и мъст.
  • Забавяйте времето, виждайте през стени и проникнете във всичко и всеки в цифровизирания свят с Dart зрението – имплантиран невронен чип DART6, който ви позволява да получите директен достъп до базата данни.
  • Онлайн кооператив за четирима играчи: създайте си свой Синдикат за глобално господство. Онлайн кооперативно преживяване за четирима играчи като никое друго, с усъвършенстван чрез чип геймплей и 9 мисии от оригиналната игра Syndicate.
  • Използвайте арсенал от футуристични оръжия и екипировка, за да елиминирате враговете си и да откраднете личната им чип технология, която да използвате като лично предимство и в полза на зловещата корпоративна алчност.
  • Потопете се в света на Syndicate 2069 с класно научнофантастично преживяване, написано от известния автор Ричард Морган.
Игри за: XBOX360
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Syndicate, Игри за XBOX, XBOX360
Понастоящем няма мнения за Syndicate, Игри за XBOX, XBOX360, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml