-12%

Сушилня AEG T8DBG48S, клас А++, 8 кг. капацитет, 60 cm., Бяла

Код: 341637

1,298.00 лв.

Наличност: Изчерпан Категории: , Етикет:

Описание

Вече можете да сушите в сушилнята всичко, което перете. От най-мекия вълнен пуловер до ежедневна служебна риза или яке за ски. Сушилните машини със системата AbsoluteCare® имат прецизно програмиране и контрол върху движението на барабана и температурата на програмите за сушене. Предотвратява свиването*. Запазва формата. Възстановява водоустойчивостта. Преоткриване на сушенето за всяка тъкан в гардероба ви. * Сравнимо с плоско сушене на вълна
ЗАЩИТА ЗА ДРЕХИТЕ ВИ ПО МЯРКА

Програмите в уникалната ни система AbsoluteCare® контролират прецизно движението и температурата на барабана за сушене. Вълнените дрехи остават плътно прилепнали по барабана както при плоско сушене. Дрехите за носене на открито получават точното количество топлина за възстановяване на пълната функционалност на водоустойчивата им мембрана. Всяка тъкан получава правилно движение и температура за пълно изсушаване, като се запазва качеството, вида и усещането при допира ѝ.
БЕЗОПАСНО НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ

Технологията AEG SensiDry с термопомпа извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура в сравнение с кондензационните сушилни, без да удължава значително времето за сушене. Това гарантира, че тъканите никога не се подлагат на излишна топлина. Дрехите ще запазят по-дълго вида и качеството на материята, която са имали в деня, когато са били закупени. А ниската температура означава и пестене на енергия.
ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ ВСЕКИ ДЕН

Нашите сушилни машини с технология ProSense® използват усъвършенствани датчици за влажност и температура за регулиране на времето за сушене и потреблението на енергия, независИмо от размера на зареждането (малко количество или седмично пране). Това пести време и енергия, докато нежно защитава дрехите, които обичате и носите всеки ден.
САМО ЕДИН ФИЛТЪР ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Само сушилните машини AEG разполагат с филтърната система ÖKOFlow – изключително ефективен двуслоен филтър с лесен достъп и почистване. Обикновено сушилните имат по два филтъра. Ако не почиствате вътрешния, той се задръства все почвече, което покачва потреблението на енергия. С единственият двуслоен филтър, сушилнята АEG суши всяко зареждане без усилия и запазва производителността и енергийната си ефективност.

ПО-КРАТКИ ПРОГРАМИ НА СУШЕНЕ, ПО-ДОБРА ГРИЖА

Благодарение на подобрения въздушен поток сушилните AEG сушат по-бързо и по-ефективно от обичайните сушилни с термопомпа. Така че дрехите ви са по-добре обгрижени, а програмите за сушене са по-кратки.

Спецификации

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт
Сушилня с термопомпа

Тип монтиране
Стандартно

Тип зареждане
Предно

Тип контролен панел
Дигитален

Брой програми
10

Енергиен клас
Енергиен клас A++ от гама A+++ до D

Цвят
Бял

Дълбочина
60 cm

Ширина
60 cm

Височина
85 cm

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Захранване
Електричество

Капацитет на зареждане
8 Kg

Консумация на енергия – стандартна програма
0.6 kWh

Ниво на шум
62 dB

Отваряне на люк
Дясно

ПРОГРАМИ & ФУНКЦИИ

Специални функции
Отложено програмиране

Функции
Индикатор „Празен контейнер“ Сензор за влажност Индикатор „Почистете филтъра“

Програми за сушене
Eco памук Памук Спално бельо Лесно гладене Смесени Outdoor Коприна Синтетика Спорт Вълна

AEG_5_years_2023

Допълнителна информация

Тегло50.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.