Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes, Игри за SONY PSP за SONY PSP

Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes дава възможност на феновете на Star Wars да преживеят невероятните галактически приключения в Clone Wars. За пръв път можете да се биете като любимия си джедай и войниците-клонинги от популярната телевизионна поредица. Имате възможност да избирате персонажи - от познатите лица като Анакин Скайуокър до новите герои като клонинга Капитан Рекс. Съвсем нов сюжет, запълващ празнотите между първия и втория сезон, ще ви отведе на вълнуващо приключение, по време на което трябва да възпрете разрушителния заговор на мистериозен техно убиец. Изградено около кооперативен екшън за двама играчи, достъпното управление и насоченият към семейството геймплей събират поколения почитатели на Star Wars в борбата им за възстановяване на мира в галактиката.
  • Изживейте съвсем нов и вълнуващ Clone Wars сюжет, който свързва събитията между първия и втория сезон на телевизионната поредица, докато научавате повече за мистериозния ловец на глави Кад Бейн и преследвате новия супер злодей Кул Теска.
  • Играйте като любимия си джедай – Анакин Скайуокър, Оби-Уан Кеноби, Асока Тано, Мейс Уинду и Кит Фисто.
  • Проправяйте своя път през друидите на сепаратистите с помощта на своя светлинен меч и Силата.
  • Превърнете враговете си в оръжия докато реквизирате друиди и използвате уникалните им способности, за да помитате противниците си и да решавате пъзели като джедай.
  • Станете част от елитната клонинг войскова част с уникален геймплей, който поставя огневата мощ на върха на пръстите ви.
  • Състезавайте се срещу приятелите си в изпитания, носещи ви награди и точки, които можете да използвате, за да повишите нивото на героя си и да отворите бонус предмети.
Игри за: PSP
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes, Игри за SONY PSP
Понастоящем няма мнения за Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes, Игри за SONY PSP, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml