тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Spider-Man 3, Игри за SONY PSP за SONY PSP

Човекът паяк се завръща с нов имидж. В Spider-Man 3 отново поемаш ролята на всеобщия любимец, който постепенно става подвластен на тъмните черти от характера си и е само на крачка от това да се превърне в един от злодеите, срещу които бори. Действието се развива в един привидно тих и спокоен вариант на мегаполиса Ню Йорк, чийто чудовищни размери дават невиждана досега свобода на действие. Макар да проследява историята на едноименния филм, в Spider-Man 3 всичко зависи от твоите действия. Дали ще се скиториш небрежно из града като обикновен човек в ролята на Питър Паркър или непрестанно ще гониш новите герои от подземния свят зависи единствено от теб. В изпълнената с екшън и драматизъм нелинейна кампания, са включени редица второстепенни мисии, след чието изпълнение получаваш разнообразни награди – от възможност да развиваш дори по-високи скорости, до нови бойни умения и подобрено управление на героя. Вятърът на промяната не е подминал и бойната система. Новият и подобрен Spider-Man е придобил нови умения за ефективно и елегантно отстраняване на злодеи от всякакъв тип. Репертоарът на Човека паяк вече включва непознати досега хватки, премятания във въздуха, завършващи движения и респектиращи методи за мятане на мрежи.
  • Опознай тъмната страна на героя – поеми ролята екипирания с внушителен черен костюм Spider-Man. Промененото облекло на Човека паяк символизира новите му умения, необикновената му сила, изключителната му издръжливост и завидна пъргавина. Наказвай враговете на града с експлозивни атаки и непрестанно трупай нови умения. Но внимавай, защото магическата сила на черния костюм става все по-трудна за контролиране. А когато започнеш да го осъзнаваш, ще трябва да избереш дали да останеш любимеца на цял Ню Йорк или ще се превърнеш в един от злодеите, срещу които се бориш от години.
  • Невиждана свобода на действие – обикаляй свободно огромния град, ходи където и когато пожелаеш. Съдбата на града и бъдещият образ на Spider – Man са изцяло в твои ръце. Решавай сам как и кога да помагаш на хората или преследвай личните си цели докрай. Следвай съдбата на преследващия опасни престъпници супер-герой или стани част от просторния подземен свят на града, предлагащ тонове блага. Всичко зависи от теб.
  • Градът е твоят дом – като всеки положителен герой, Spider-Man патрулира и следи за реда. Войната между три могъщи банди от супер-злодеи за контрол на Ню Йорк прераства в истински хаос. Безкрайните убийства, отвличания, грабежи и тормоз над гражданите трябват да спрат, но въпросът е в състояние ли си да спасиш всички?
  • Нова бойна система – възползвай се от предимствата на черния костюм. Прилагай нетипични за героя мръсни номера и наблягай върху новите си умения, без чиято помощ не би изпълнил дълга си. Изпробвай новите хватки, серии, завършващи движения, удари, мятания на паяжини и невъобразими възможности за движение.
  • Тонове подли злодеи – впусни се в непрестанни схватки с най-големите гадняри и смахнатите им слуги. Посрещни подобаващо армията негодници, изпълзели от легендарните едноименни филми и комикси по темата. Не позволявай на злото да превземе и унищожи града.
  • Новата мрежа на паяка – спасявай хора и обекти от падане, поправяй счупени релси, барикадирай врати или се изстрелвай със страшна сила високо в небето. Възможностите са тук.
  • Развивай героя си – след всяка значима мисия Spider-Man придобива нови суперсили или увеличава ефективността на и без това феноменалните си умения. Възползвай се от новите възможности в името на доброто.
Игри за: PSP
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Spider-Man 3, Игри за SONY PSP
Понастоящем няма мнения за Spider-Man 3, Игри за SONY PSP, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml