тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Shaun White Snowboarding, Игри за PlayStation2 за PlayStation2

Вие атакувате склоновете с Шон Уайт и екипа му, но този път залозите са по-високи, защото преследвате купите в най-добрите състезания в света – от халф-пайпа в средата на Тайм Скуеър в Ню Йорк до най-престижните надпревари във Франция, Канада и Япония.
  • Планини без граници: Избери как да караш по нерегламентирани планински терени в целия свят. Бори се с екстремните атмосферни условия, прокарай свои собствени пътеки или се състезавай с приятелите си.
  • Твоите приятели са винаги наоколо: играй в свят, в който приятелите ти са винаги около теб. Прави свои собствени пробези в планини, населени с реални геймъри, или се присъедини към другарите си за скоростно спускане от която и да е планина.
  • Много повече от просто каране на сноуборд: Забавлявай се с приятелите си, независимо дали си на борда или си слязъл от него! Хвърляй снежни топки, скитай се, за да достигнеш скришни места, снимай приятелите си. Можеш да качваш видеоклиповете си онлайн, за да ги споделиш със света.
  • Карай по свой начин: изрази себе си чрез трикове, различни стилове на управление на сноуборда и чрез аватари, които до голяма степен могат да бъдат персонализирани – и в сингъл плеър режима и в Интернет.
  • Технология от следващо поколение: Изградена на базата на енджина на Assassin's Creed, тази игра пресъздава масивен свят с великолепни визуализации и реалистични компютърно генерирани персонажи.
  • Автентично каране на сноуборд: Ubisoft е работила с Шон Уайт, за да придаде автентичност, персоналност и хумор на гейминг преживяването. Шон е приятел и ментор в играта, който ще ти помогне да подобриш уменията си. А ако смяташ, че си способен, можеш да опиташ да изиграеш самия него...
Игри за: PS2
Жанр: Sport
.
Мнения на клиенти за Shaun White Snowboarding, Игри за PlayStation2
Понастоящем няма мнения за Shaun White Snowboarding, Игри за PlayStation2, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml