тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Rocksmith 2014 Edition Cable Bundle, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Пакетът включва:
  • Играта Rocksmith 2014 Edition
  • Кабел
Rocksmith 2014 Edition е най-бързия начин да се научите да свирите на китара*. Включете истинска китара или бас и се присъединете към над 1 милион души, които са се научили да свирят по спечелилия награди Rocksmith метод. Новата Rocksmith 2014 Edition е по-голяма, по-бърза и по-добра! Преработена из основи, тя ще ви предложи подобрени елементи, нов поглед, по-гъвкави и насочени към практиката инструменти, нови техники и настройки, над 50 хитови песни и още. С революционния Session Mode, Rocksmith 2014 Edition извежда ученето на китара на ново ниво, като ви дава възможност да изсвирите китарните партии с виртуална група, която ви следва на всяка стъпка. Можете да изберете от асортимент от различни поддържащи инструменти, а Session Mode реагира на всяка нота, която изсвирвате. Започнете приключението с Rocksmith 2014 Edition.

Изисква китара, която се продава отделно!

  • Доказан метод бързо да се научите да свирите на китара: Резултатите от проведени национални изследвания сочат, че Rocksmith е най-бързия начин да се научите да свирите на китара. Над 95% от музикантите са подобрили уменията си. Без значение дали хващате китара за първи път или сте опитен музикант, Rocksmith бързо ви дава необходимите резултати.
  • Преработки: Проектираните наново менюта и ин-гейм интерфейси сега са ясни, плавни и се зареждат мигновено. Никога не е било по-лесно да свирите и да получавате незабавна обратна връзка.
  • Научете любимите си песни: Изберете от повече от 50 нови хита, вариращи от алтернативен рок до хеви метъл. Ще се научите да свирите любимите си песни стъпка по стъпка и нота по нота с ръководство на ваше разположение във всеки момент. Rocksmith 2014 Edition е съвместима с песните от оригиналната Rocksmith.
  • Лесно и бързо: Сега елементите са по-лесно достъпни и приспособими. Новият Riff Repeater ви позволява в движение да си изберете секция, трудност и бързина. Master Mode е преработен, за да направи ученето по памет по-достъпно. Можете да се впуснете в новите и подобрени Guitarcade мини-игри, за да тренирате уменията си.
  • Автентично преживяване: Rocksmith 2014 Edition съдържа тунинги, техники, ефекти, педали и тонове за безпрецедентна точност и по-задълбочено разучаване на китарата.
Игри за: PS3
Жанр: Music
.
Мнения на клиенти за Rocksmith 2014 Edition Cable Bundle, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Rocksmith 2014 Edition Cable Bundle, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml