-4%

Rexton RK-1900B-BR Масажен стол с компактни размери и Bluetooth – кафяв

Код: 347766

2,290.00 лв.

Масажният стол RK-1900B-BR разполага с вграден L-track механизъм, който се движи по дължина на тялото, стигайки от врата до бедрата. Масажните глави се движат не само вертикално, но и хоризонтално, така че масажът да е пълноценен и обхващащ по-голяма площ от тялото, подобрявайки кръвообращението и облекчавайки болката.

Наличност: Изчерпан Категории: ,

Описание

Масажен стол RK-1900B-BR

L-track механизмът, вграден в масажния стол RK-1900B-BR му позволява да се движи по цялата дължина на тялото, стигайки от врата до бедрата.
Различните масажни техники предлагат различни видове масаж по сила и вид: Шиацу масаж, Шведски, Масаж чрез въздушна компресия, Дълбоко месене и други. Столът притежава и опция за S- образно движение на ролките, което подобрява кръвообращението и облекчава болката, натрупана в гръбначния стълб.
Масажният стол е изработен от еко кожа от най-високо качество. Лек, удобен и с компактни размери, столът тежи само 50 кг, което позволява лесното му преместване и поставяне дори и в по-тесни помещения.

Bluetooth аудио функция. Вградени тонколонки.

Bluethoot функцията на масажния стол Ви позволява да пуснете любимата си музика чрез вградените колонки и да се насладите на още по-релаксиращ и успокояващ масаж.
Слушането на любима музика в комбинация с успокояващ масаж значително подобрява както физическото, така и емоционалното състояние на организма. Допринася за добро настроение и липса на напрежение.

Повдигане и накланяне.

Масажният стол разполага с функцията наклон до 35°. При тази опция теглото на цялото тяло се разпределя равномерно, а масажът е пълноценен за всяка част на тялото. Позицията наподобява състоянието на тялото в безтегловност, спомагаща за по-пълноценен масаж и отпочиване на тялото.

Масаж на бедрата с въздушни възглавници.

Столът RK-1900B е снабден с въздушни възглавници, намиращи се в зоната на бедрата и таза. Този вид масаж допълва цялостното изживяване от пълноценен и релаксиращ масаж, който да зареди тялото с нова сила и енергия, както и да облекчи болката и натрупаната умора.
Функция загряване.

Чрез загряване на масажните ролки, столът предлага функцията термо-масаж, която успокоява мускулите и снабдява тялото с кислород, подобрявайки кръвообращението.

Лесен и удобен контролер, вграден в корпуса на стола.

1. ON/Off бутон2. Автоматичен масажен режим3. Стоп/Пауза4. Масажен режим – Месене/Разтриване5. Масажен режим – Почукване/Потупване6. Избор на масажирана част от тялото7. Регулиране на скорост8. Въздушна компресия9. Затопляне10. Регулиране на интензитет11. Регулиране на наклон12. USB-порт за удобно зареждане на мобилно устройство

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.