тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Resistance: Fall of Man - Essentials, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Американците и британците обединяват усилията си в последен опит да спасят Европа и Азия от ужасяващо бедствие. В последните десетилетия, Химерата - видове с неясен произход, разпространяващи вирус, който трансформира останалите форми на живот в Химера – се е разпространил в Русия и Европа. Човешката надежда за оцеляване е слаба и тежестта на битката лежи на плещите на сержанта от американската армия Нейтън Хейл.
  • Потапяте се в многопластова бойна история, която пренаписва случилото се през 20 век и изправя Съединените щати и Великобритания срещу ужасяващи същества с неизвестен произход.
  • Срещнете се с множество герои и същества, които демонстрират сложно поведение и взаимодействат много по-реалистично с околната среда.
  • По-голямата мощност на PLAYSTATION 3 и Blu-ray Disc технологията позволява по-задълбочени визуални и звукови ефекти, подсилващи усещането за хаоса на широкомащабната война.
  • Мощният енджин позволява по-голямо разнообразие от детайлизирани и интерактивни околни среди, включително широки бойни полета и военни командни центрове.
  • Увлекателен сингъл плеър кампания, кооперативен режим и един от най-пълните мултиплеър режими, предлагани от конзолна игра.
  • Екипът на Insomniac Games е комбинирал страстта си за създаване на екзотични оръжия и превозни средства с патентована физическа система, за да създаде уникален човешки и извънземен арсенал.
Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Resistance: Fall of Man - Essentials, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Resistance: Fall of Man - Essentials, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml