Remington MB4000 Style Series B4, Тример за брада, Самозаточващи се остриета, работа без кабел до 40 мин

Код: 345352

79.99 лв.

Наличност: Изчерпан Категории: ,

Описание

Получете точната прическа с новия тример за брада Style Series B4. Интуитивното колело ви позволява лесно да променяте дължината на рязане, както за подстригване на бакенбарди, така и за определяне на брадата. Остриетата с автоматично заточване, подвижни и миещи се, правят този тример за брада много лесен за поддръжка, а автономността от 40 минути ще гарантира, че винаги имате достатъчно батерия, за да поддържате външния си вид. 

ПРЕЦИЗНО РЯЗАНЕ С ПОМОЩТА НА ИНТУИТИВНОТО КОЛЕЛО
С цяла поредица от дължини на рязане, между 0,4 мм и 18 мм, сега можете да получите всеки стил, който искате: от 3-дневна брада до дълга брада, перфектно поддържана. С помощта на интуитивното колело можете лесно да контролирате регулируемия гребен, за да изберете дължината, която желаете.

 
 

КОНТРОЛ НА РЯЗАНЕ ПОДОБРЕН 55% *
Тримерът Style Series B4 има 17 прецизни настройки на дължината, което ви дава 55% подобрен контрол на рязане *.
 

10 x стъпки от 0,5 мм, до 5 мм
1 x 1 мм стъпка, между 5-6 мм
6 x 2 мм стъпки, между 6-18 мм

 
 

 
Благодарение на автоматичните заточващи остриета на тримера за брада Style Series B4, можете постоянно да постигате желаната прическа. Когато дойде време да го почистите, след употреба трябва само да откачите острието и да го изплакнете под вода и вашият уред ще бъде чист и готов за употреба отново. Освен това ще ви хареса колко комфортно ще се усещат ножовете Comfort Tip върху кожата ви, специално проектирани със заоблени върхове.

 
 

 

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.