Remember Me, Игри за XBOX, XBOX360 за XBOX

Нео-Париж (Neo-Paris), 2084 г.: Личните спомени могат да бъдат дигитализирани, купени, продадени и изтъргувани. Последните остатъци от поверителност и интимност са пометени от това, което се определя като логичен процес при експлозивното разрастване на социалните мрежи в началото на 21 век. Гражданите доброволно са приели да станат част от това общество под наблюдение в замяна на удобствата, които само „умните” технологии могат да предоставят. Тази икономика на спомените дава неограничена власт над обществото на шепа хора. Визионерско екшън-приключение от трето лице, Remember Me поставя играчите в ролята на Нилин (Nilin) – бивш ловец на спомени, притежаваща способността да прониква в човешките умове и да краде или дори да променя спомените им. Изплашени от знанията и способностите й властите я арестуват и заличават паметта й. След бягството си от затвора Нилин се впуска в мисия да възстанови идентичността си с помощта на единствения си приятел. Докато търси следи за миналото си, тя е подложена на преследване от хората, които са създали това общество под наблюдение.

  • Хипотетично виждане за бъдещето – открийте Нео-Париж (Neo-Paris) от 2084 г., в който изменената реалност и дигитализацията на паметта са взели контрола над живота на хората.
  • Играйте в ролята на Нилин – елитен ловец на спомени с неясно минало. Превърнете се най-издирвания ловец на спомени в Нео-Париж и усетете силата да прониквате в умовете на хората, за да откраднете спомените им. Извличайте необходимата ви информация директно от главите на хората, за да изпълните мисията си и да възстановявате собствената си памет.
  • Промяна на спомените – иновативната геймплей механика на Remember Me ви позволява да използвате способностите на Нилин, за да променяте части от спомените на хората в реално време.
  • Балансирана комбинация между битка и изследване – пробивайте си път през различни околни среди в Нео-Париж., използвайки майсторските умения на Нилин в различни бойни изкуства.
  • Локализирано озвучаване – Remember Me предлага напълно локализирано озвучаване на английски, френски, немски, испански и италиански, както и субтитри на руски, полски и бразилски португалски.
Игри за: XBOX360
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Remember Me, Игри за XBOX, XBOX360
Понастоящем няма мнения за Remember Me, Игри за XBOX, XBOX360, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml