ПОДЗЕМЕН ЕЛЕКТРОНЕН УРЕД PULSAR, ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ, КЪРТИЦИ И СЛЯПО КУЧЕ, KERBL

Kerbl Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче

  • Подобрена конструкция. Уреда прогонва гризачите, чрез вибриращ звук вкючвачващ се в интервали от до 15 секунди. 
  • Има толкова чувствителен ефект върху деликатния слух на гризача, че къртиците бързо ще напуснат охраняваната зона. 
  • Лесно боравене. 
  • Устройството работи кръгово в радиус от 36 метра. 
  • 100% водоустойчив. 
  • Без газ и отрови. 
  • Работи с батерии: 4 x 1,5 V - LR20 (закупуват се отделно).

Така без да убивате животните или пък да замърсявате почвата се постига ефект и защита със сигурен резултат и минимален разход на усилие и средства.

Уредът е напълно безвреден за хората и за домашните животни, обитаващи периметъра.

Размерът на ефективно-защитаваната площ зависи от вида на почвата в района. Влажната глинеста почва е идеалната среда за разпространение на звуковите емисии и вибрациите. Сухата песъчлива или торфена почва намалява разпространението на емисиите и това изисква да бъдат предвидени по-голям брой уреди за единица охранявана площ.

Работи с 4 броя алкални батерии от 1,5V размер 'D', които се закупуват отделно и са налични навсякъде в търговската мрежа. Животът на батериите е от 4-6 месеца. Задължително сменете комплекта батерии след указания период или когато установите липсата на излъчвана вибрация. Изключителната енергийна икономичност на уреда позволява с един комплект батерии да бъде осигурена защита на обекта през целия сезон (от пролетта до есента), което го превръща в най-евтиното средство за защита от подземни гризачи и влечуги, без използване на скъпи и вредни химикали и без никакъв ангажимент от страна на стопанина. 

Уредът e изпълнен в алуминиев корпус и притежава 100% водозащитеност, с което се предпазва околната среда от евентуално замърсяване при контакт на батериите с почвата.

Не очаквайте незабавна реакция на въздействието от страна на вредителите. След поставяне на Vole Repellent са необходими поне няколко дни, за да установите, че подземните гризачи напускат охраняваната зона. Възстановяването на увредените от тях насаждения може да отнеме и няколко седмици.

Стопаните знаят добре колко може да струва унищожаването на насаждения от подземни вредители, както и борбата с явлението "постфактум", т.е. след като вече се е случило. Вземането на предварителни мерки определено е правилния и много по-евтин избор.

Монтажът е елементарен. Отвива се капака на уреда и в кутията се поставят батериите, като се спазва указания поляритет. Капакът се монтира обратно, като се затяга плътно за гарантиране на защитата на уреда от влага! При правилно поставяне на батериите от уреда се излъчва първата емисия вибрация. С помощта на подходящ инструмент с подобни на уреда размери се прави отвор в почвата за поставяне на уреда, който се покрива до маркировката върху алуминиевия корпус.

Недопустимо е уредът да бъде поставян в почвата чрез удари или натиск върху него, без предварително създаден за целта отвор. След поставяне почвата около уреда се уплътнява, за да се осигури надеждно предаване на вибрациите през нея. Уплътняването (трамбоването) на почвата се извършва внимателно, за да се избегне евентуална повреда на уреда. По същата причина ясно се обозначава и мястото, където е поставен уреда. Така се постига защитата му при обработка на почвата или при случаен достъп.

Технически данни

Код на продукта: 299870
Дължина:41,5 см
Ширина:8 см
Ефективна площ:1000 м²
Материал на корпуса:Алуминий, Пластмаса
Водоустойчив: ДА
Тегло:360 гр.
Захранване: 4 D батерий х 1.5 V (закупуват се отделно)

Kerbl - немско качество!

Kerbl е немски семеен бизнес от трето поколение, който работи от 1984 г. и предлага изключително широка гама от постоянно нови и развиващи се продукти и аксесоари за селскостопански животни, домашни животни, коне и домашни любимци. 
Kerbl също има свои собствени марки, които са насочени към конкретна цел или продуктова група, като например аксесоари за пасища Ako, ветеринарни продукти Technobase, аксесоари за коне Covalliero и др. 
Kerbl е известен със своето много надеждно качество, където съотношението цена-качество е наистина на място, препоръчваме! 
Научете повече на www.kerbl.com.

.
Мнения на клиенти за ПОДЗЕМЕН ЕЛЕКТРОНЕН УРЕД PULSAR, ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ, КЪРТИЦИ И СЛЯПО КУЧЕ, KERBL
Понастоящем няма мнения за ПОДЗЕМЕН ЕЛЕКТРОНЕН УРЕД PULSAR, ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ЗМИИ, КЪРТИЦИ И СЛЯПО КУЧЕ, KERBL, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Резервен атрактант за Silvalure Mosquito Trap, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Захранващ кабел за капан за комари, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
ПОДЗЕМЕН УРЕД ЗА ПРОГОНВАНЕ НА КЪРТИЦИ, ЗА 1500 КВ.М.
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА!! (до изчерпване)
Pest Controller 6121-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Електронен капан за мишки PSEMK-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА! (до изчерпване)
Pestfree 6176-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml