-18%

Philips EP2235/40, автоматична кафе-машина

Код: 342285

899.99 лв.


на 12 вноски по 88.59 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Фина и кремообразна млечна пяна благодарение на камерата за бързо разпенване на системата LatteGo
Напълнете кафето си със слой фина и кремообразна млечна пяна. LatteGo смесва млякото с въздух с висока скорост в кръглата пенообразна камера, след което добавя кремообразен слой млечна пяна към чашата, без пръски и при точно точната температура.
 

 
 Лесен избор на кафе с интуитивен сензорен дисплей
Неустоимият вкус и аромат на пресни зърна кафе е само на едно докосване. Нашият интуитивен сензорен дисплей ви позволява лесно да изберете любимото си кафе.
 

 
 

Перфектна температура, аромат и пяна, чаша след чаша **
Системата за извличане на аромат интелигентно постига оптималния баланс между температурата на варене и извлечения аромат, като поддържа температурата на водата между 90 и 98 ° C, като същевременно регулира водния поток, така че да можете да се насладите на вкусни кафета.
   

Регулирайте интензивността и количеството на вкуса с My Coffee Choice
Регулирайте интензивността на вкуса и количеството напитка, като използвате менюто My Coffee Choice. Изберете лесно между три различни настройки, които отговарят на вашите предпочитания.
 
 
Насладете се на 3 разновидности кафе, които е лесно да се получат
Насладете се на любимите си кафета за специални моменти. Независимо дали търсите еспресо, кафе или рецепта на млечна основа, напълно автоматичната еспресо машина предлага перфектна подготовка, без усложнения и без забавяне!
 
 
 
 

От фино до грубо шлайфане с регулиране на шлайфането в 12 стъпки
Нашите трайни керамични мелнички могат да се регулират в 12 стъпки, за да превърнат кафените зърна във всичко, което искате, от ултрафин прах до грубо смилане.
 
  
20 000 чаши от най-доброто кафе с трайни керамични мелнички
Нашите мелнички са 100% керамични: изключително твърди и прецизни, така че можете да се насладите на прясно ароматно кафе за поне 20 000 чаши.
 
 

LatteGo се почиства изключително лесно: 2 броя, без тръби
Нашата система за мляко от 2 части няма скрити тръби или части и може да бъде почистена само за 15 секунди с крана * или в съдомиялната машина.
 
 
До 5000 чаши * без отстраняване на котлен камък благодарение на AquaClean
Нашата патентована иновация, водният филтър AquaClean, гарантира, че ще се възползвате максимално от вашата напълно автоматична еспресо машина. Сменяйки филтъра по заявка на устройството, няма да се налага да премахвате котлен камък на устройството до 5000 чаши *, като се възползвате от чиста и пречистена вода. След инсталирането на филтъра AquaClean в еспресо машината, алармата за известяване за отстраняване на котлен камък се деактивира автоматично.
 
 
 

Лесно почистване благодарение на напълно отделящия се подготвителен блок
Уредът за готвене е сърцето на всяка напълно автоматична еспресо машина и трябва да се почиства периодично. Подвижният уред за готвене позволява цялостно почистване чрез просто изплакване на крана.
  
 
Запазете зърната пресни по-дълго с Aroma Seal
Новата функция Aroma Seal защитава кафените зърна и гарантира, че те запазват оригиналния си аромат с течение на времето, като същевременно намаляват шума на мелницата.
 
 
Миещи се в машината компоненти за удобство
За ваше улеснение можете да измиете системата за мляко LatteGo (или класическата система за разпенване на мляко), тавата за източване и контейнера за смляно кафе в съдомиялната машина. Това ще спести време и ще осигури хигиенно почистване.

Допълнителна информация

Тегло9.430 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.