Hot
-14%

OMRON Comp Air C28Pro NEW (NE-C105-E), Компресорен инхалатор

Код: 344487

154.90 лв.

Инхалатор Omron C28P NE-C-105-E е уникален и елегантен който излъчва комфорт, спокойствие, надеждност и увереност. Ефективно решение за всички членове на семейството (деца и възрастни): с мека маска за деца и възрастни, позволява лечение дори в легнало положение.


на 12 вноски по 15.25 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Инхалатор Омрон C28P Pro new
Компресорен небулайзер /инхалатор/

OMRON C28P (NE-C105-E) е мощен компресорен инхалатор, работещ с всякакъв тип медикаменти за инхалаторно приложение. В комплекта има термоустойчиви маски и аксесоари както и специален мундщук с клапанна система за максимално усвояване на медикамента. Подходящ е за цялото семейство както и за професионална употреба.

  • Проектиран за лична и професионална употреба
  • Изключително тих, ефективен и надежден компресор
  • Ефективна депозиция на лекарства в белите дробове
  • Бързо пулверизиране(разпрашаване) на лекарственото вещество – 0,7 ml / min
  • Възможност за непрекъснат цикъл на работа на компресора
  • Размер на частиците 2,6 мм
  • A.V.T. технологията увеличава максималното количество лекарство по време на вдишване и намалява загубата на лекарство по време на издишване чрез синхронизация на потока
  • Комплектът включва: небулайзерна чашка, мундщук, детска маска, маска за възрастни, мундщук, въздухово
  • Подходящ за: Възрастни, Деца
  • Заболявания: Долни дихателни пътища (Астма, Бронхити, Бронхиолити, ХОББ)
  • За домашна употреба,продължителен режим на работа, мощен, надежден и иновативен инхалатор

OMRON C28 Pro е небулайзер с Advanced Valve Technology (A.V.T.) – предоставя медикамента, което вашият лекар е предвидил, ефективно и без никаква загуба на течност.
Технологията A.V.T. е разработена от OMRON, за да увеличи максимално потока на лекарството по време на вдишване и гарантира, че няма да загубите от медикамента, докато издишвате.
Подходящ за употреба с редица лекарства, небулайзера може да се използва за лечение на хронични състояния като астма, ХОББ, бронхит, бронхиолит или може да се използва с физиологичен разтвор за облекчаване и лечение на кашлица и настинка.
Гъвкавото устройство е идеално за множество потребители, така като е снабдено с удобна маска с меки ръбове за възрастни и деца. Небулайзер, който може да се използва от цялото семейство, устройството е проектирано за честа употреба от множество членове на семейството и е лесно за почистване.
* A.V.T. технологията работи само с поставен мундщук
* С мундщука инхалатора разпрашава медикамента само когато се вдишва в разпрашителя

C28P e висококачествен инхалатор съобразен с терапевтичните индикации на всеки член от твоето семейство. В комплекта са включени маски както за деца, така и за възрастни, мундщук и всичко необходимо за протичане на инхалационния процес. Нивото на щум в само 55 dB, а новата Advanced Valve Technology гарантира висок терапевтичен ефект и при най-младите пациенти.

AVT синхронизира потока на частиците с интензитета на вдишванията. По този начин загубите на лекарствено вещество са по-малки, а терапевтичния ефект се подобрява значително.

Продуктова информация :
Баркод : 4015672112766 Продуктов код : NE-C-105-E

 

Допълнителна информация

Тегло3.00 кг
Производител

Гаранция

36

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.