тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Ново: Столчета за кола в Electron.bg

Абонирай се

Столчета за кола в Electron.bgТърсите столче за кола за дете? Вече можете да намерите столчета за кола за бебето и детето в Electron.bg Започваме разширение на асортимента продукти в категорията За бебето. Сартираме с два специализирани бранда Avionaut и KinderKraft. И двете марки са Полски.

Разполагаме с модели на KinderKraft за всички възрасти деца. От бебета до малчугани с тегло до 36кг. Цените на столчетата за кола KinderKraft са много атрактивни. Има различни модификации и десени, така че да паснат на салона на колата и вкусът Ви. Можете да разгледате всички столчета за кола KinderKraft от [ТУК].

Avionaut са малко по-висок ценови клас. Предлагаме столчета Avionaut серия Glider за отраснали деца с тегло от 9кг до 25кг. Както внушава и името на бранда, тези модели са проектирани с участието на дизайнери и конструктори от авиационната индустрия. Те предлагат изключително висока степен на комфорт и безопасност за детето. Особенно при дълги пътувания, когато стоенето на едно място става изморително. Можете да разгледате всички столчета за кола Avionaut от [ТУК].

Всички модели столчета за кола на Avionaut и KinderKraft са с 24 месеца и Гаранция Или е ОК! Или го връщаш!. Доставката е безплатна за всеки адрес в България!

До 30.04.2013г можете да също да закупите столче за кола от Electron.bg на кредит при изключително изгодни условия с 0% лихва и 0% ГПР. Няма първоначална вноска! Научете повече от [ТУК].

Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml