Нови термодинамични бойлери от Atlantic – високо ефективен продукт, ориентиран към бъдещето

Абонирай се

Трмодинамични бойлери Atlantic В началото на февруари 2011г, френският производител Atlantic представи на българският пазар новата линия термодинамични бойлери Discovery.

Discovery произвежда топла вода от безплатен, неизчерпаем енергиен източник - въздуха, благодарение на своята вградена термопомпа. Консумирайки минимално електроенергия, тази термопомпа извлича количество топлина от въздуха и го увеличава за да затопли водата. За всеки 1kW изразходвана енергия, бойлер Discovery създава от 2 до 5.2kW. С Discovery може да бъде постигната до 80% икономия на ел.енергия за година.

Бойлерът Atlantic Discovery може да покрие нуждите от топла вода на 2 до 6 човека.

Бойлерите Discovery имат и други предимства. При тях няма контакт между топлата вода и охладителната течност, благодарение на кондензатора. Това предотвратява и риска от наслояване на ръжда. Монтажът е изключително улеснен, нужно е единствено свързването на електрически и хидравлични връзки. Процедурата е много по-лесна от монтажа на соларна инсталация например. Лесното управление и системата за засичане на възможни грешки, позволява безпроблемна експлоатация и поддръжка. Увеличи

Discovery е малък по размери продукт, подходящ за монтаж в гараж, перално помещение, мазе или навън благодарение на защитените от замръзване връзки, предпазени от директна слънчеви светлина.

В момента два модела термодинамични бойлери Atlantic Discovery могат да бъдат закупени онлайн в www.electron.bg: ATLANTIC Discovery 886029 с обем от 200 литра и ATLANTIC Discovery 886030 с обем от 250 литра.

Electron.bg доставя термодинамичните бойлери на Atlantic безплатно за цялата страна при срокове от 1 до 4 работни дни(в зависимост от адреса). При покупка потребителите са защитени с уникалната Гаранция Или е ОК! Или го връщаш! и 60 месечна гаранция от производителя.

За комплексни и многобройни покупки Electron.bg предлага на клиентите си Пресонална Персонална отстъпка на 
техника в Electron.bg Повече за Вашата Пресонална Персонална отстъпка на 
техника в Electron.bg можете да научите от [ТУК].

Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, кв. Бояна, на ъгъла на ул. Панорамен път и ул. Чукар, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml