тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Нови модели телевизори LG в Electron.bg

Абонирай се

Нови модели телевизори LG в Electron.bg
Някой от новите модели LED телевизори LG за 2013 година вече са налични в Electron.bg. Можете да разгледате и да поръчате от новите LN 5-та и LA 6-та серии.

Телевизорите LG LN 5-та серия са бюджетни решения във варианти с размер на екрана 32, 42 и 47 инча. LG са се погрижили за качеството на картината и дори най-евтиният вариант LG 32LN540B е със Motion Clarity Index: 100Hz за картина без притрепване. Всички LN модели са снабдени с LAN порт за връзка към мрежата и с DLNA могат да възпроизвеждат от компютър снимки, музика и филми. Разполагат и с USB и вграден медия плеър който също възпроизвежда мултимедия.

LG телевизори от LA 6-та серия са 3D телевизори от среден клас. Те разполоагат с 2D към 3D конвертиране, така че на практика всичко може да бъде гледано триизмерно с тях. В момента вече са налични размери на екрана 32, 42 и 55 инча. Тези телевизори са в граден Wi-Fi така че лесно можете да ги свържете към домашната мрежа и интернет. Имат USB интерфейс и възпроизвеждат през него снимки, музика и филми в различни формати. Вариантите в 32 и 42 инча са 200HZ Motion Clarity Index система а 55 инчовият телевизор е 400HZ Motion Clarity Index. LG са изпълнили тази серия телевизори в елегантен тънък дизайн с ажурна стойка.

Всички модели телевизори LG за 2013г са с вграден DVB-T MPEG-4 цифров приемник и с тях можете да гледате ефирна цифрова телевизия без допълнителни външни устройства. Вграден е също и DVB-C цифров кабелен тунер за приемане на цифрови кабелни телевизии.

До края на месец април можете да закупите телевизор LG от Electron.bg на кредит при супер изгодни условия с 0% лихва, 0% ГПР и без първоначална вноска. Можете да научите повече за това от [ТУК]

Всички налични телевизори LG в Electron.bg можете да видите от [ТУК].

Elecron.bg доставя телевизорите LG безплатно за цяла България. При онлайн покупка, нашите клиенти са защитени с 24 месеца гаранция от производителя и уникалната Гаранция Или е ОК! Или го връщаш!

Electron.bg е първият онлайн магазин в България в който можете да следите цени на продуктите и тяхната наличност за поръчка по имейл. Няма нужда да гледате за промоция на моделът който сте избрали! Или кога ще го има, ако е свършил. Просто изберете продукт и се абонирайте за него! Ще получите информация на имейлът!

Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml