тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Noirot Spot D 2000W H1257FJEZ без щепсел с цифров дисплей, седмичен програматор

Технически характеристики

 • Вграден  седмичен програматор с LCD дисплей за Spot D / LED дисплей за Spot Eurodesign 
 • С 6 фабрично зададени програми и 3 за индивидуално програмиране 
 • Функция " Отворен прозорец" 
 • Корпуса се загрява до 60ºC 
 • Патентован нагревател RX Silence ® 
 • Spot D без щепсел / Spot Eurodesign с щепсел 
 • Монтаж към стената: чрез носеща планка 
 • Автоматично възстановявяща се термична защита. 
 • Защита срещу водни пръски IP24 
 • Цвят миметично бял или бял сатен. 
 • Мoщност: 2000W
 • Размери: дължина 740 мм / височина 440 мм / дълбочина 80 мм
 • Тегло: 6.6 кг
 • Spot D - гаранция 24 месеца , Spot Eurodesign - 84 месеца
 • Производство Франция
 
Разпределя равномерно топлината, като постига максимален комфорт при минимална консумация на електроенергия. Работи на принципа на естествената конвекция – студения въздух се подгрява от нагревателния елемент, разположен ниско в радиатора. Топлия въздух преминава през решетката и бързо покачва температурата в стаята. Това е стандартен конвектор, по-висока серия, с електронен термостат. Неговата специфична конструкция и дизайн му позволяват да бъде изключително безшумен и максимално ефективен.
 
Нагревателен елемент RX-Silence Plus®
RX-Silence PLUS® - уникалeн нагревателен елемент, разработен и патентован от Noirot. Аналози на тази технология не съществуват. Нагревателният елемент RX-Silence Plus® е в основата на повечето модели на електрически конвектори Noirot. Х-образeният нагревател е отлят моноблок от алуминиеви сплави, нискотемпературен, с висока топлинна излъчваща способност. Нагревателят е устойчив е на многократните топлинни разширения, защото няма хлабини, елиминира се загубата на топлина, няма пукане при нагряване и изстиване. Увеличената релефна площ на RX-Silence Plus® позволява намаляване на повърхностната му температура, и така е избегнато изгарянето на кислорода от въздуха и намаляване на влажността му.  CNX2, Spot E2, Mélodie Evolution, Athénéa Millénium, Millénium ECOconso.
 
Предимства на  RX-Silence PLUS®  
Абсолютно безшумен - Компактният моноблок RX-Silence PLUS® е с един и същ коефициент на термично разширение по цялата дължина и това гарантира липсата на шум по време на работа. ("Silence" означава "тишина").  
 
Максимална производителност - При загряване и охлаждане всички части на нагревателния елемент работят с изключително нисък коефициент на топлинно разширение, което компенсира загубата на топлина и повишава ефективността на максимална стойност от около 99%.  
 
Енергийна ефективност - Скоростта на загряване на RX-Silence PLUS®  на зададената температура е само 75 секунди. Това е 4-6 пъти по-бързо в сравенние с други производители. Поддържане на оптимален микроклимат  -  Работната температура на нагревателният елемент не превишава 142ºC, като това се дължи на липсата на междинни загуби на топлина. При тази температура не изгаря кислорода и намалява влажността на въздуха в отопляваното помещение. Абсолютна безопасност - Предната повърхност на уредите с нагреватели RX Silence-PLUS®  не се загряват над + 60°C, и е напълно безопасна за деца и домашни любимци.
 
Дълготрайност - Noirot гарантира непрекъсната работа на отоплителния елемент RX-Silence PLUS®  много години. Такъв дълъг период на работа се постига чрез използване на специална сплав от алуминий и силиций – silumina, специално вълнообръзно покритие с еднаква степен термично разширение по всички оси, което изключва възможността от триене, шум и хлабини.
.
Мнения на клиенти за Noirot Spot D 2000W H1257FJEZ без щепсел с цифров дисплей, седмичен програматор
Понастоящем няма мнения за Noirot Spot D 2000W H1257FJEZ без щепсел с цифров дисплей, седмичен програматор, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
.
Noirot Крачета за конвектори
Noirot Крачета с колелца за конвектори, Конвектори
Noirot Spot Euro design 2000W с щепсел (Spot E II 2000W), Конвектори
Noirot Spot Euro design 2500W с щепсел (Spot E II 2500), Конвектори
.
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml