Noirot Spot D 2000W H1257FJEZ без щепсел с цифров дисплей, седмичен програматор

Код: 333853

300.00 лв.


на 12 вноски по 28.05 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Технически характеристики

Вграден  седмичен програматор с LCD дисплей за Spot D / LED дисплей за Spot Eurodesign 
С 6 фабрично зададени програми и 3 за индивидуално програмиране 
Функция “ Отворен прозорец“ 
Корпуса се загрява до 60ºC 
Патентован нагревател RX Silence ® 
Spot D без щепсел / Spot Eurodesign с щепсел 
Монтаж към стената: чрез носеща планка 
Автоматично възстановявяща се термична защита. 
Защита срещу водни пръски IP24 
Цвят миметично бял или бял сатен. 
Мoщност: 2000W
Размери: дължина 740 мм / височина 440 мм / дълбочина 80 мм
Тегло: 6.6 кг
Spot D – гаранция 24 месеца , Spot Eurodesign – 84 месеца
Производство Франция

 
Разпределя равномерно топлината, като постига максимален комфорт при минимална консумация на електроенергия. Работи на принципа на естествената конвекция – студения въздух се подгрява от нагревателния елемент, разположен ниско в радиатора. Топлия въздух преминава през решетката и бързо покачва температурата в стаята. Това е стандартен конвектор, по-висока серия, с електронен термостат. Неговата специфична конструкция и дизайн му позволяват да бъде изключително безшумен и максимално ефективен.
 
Нагревателен елемент RX-Silence Plus®
RX-Silence PLUS® – уникалeн нагревателен елемент, разработен и патентован от Noirot. Аналози на тази технология не съществуват. Нагревателният елемент RX-Silence Plus® е в основата на повечето модели на електрически конвектори Noirot. Х-образeният нагревател е отлят моноблок от алуминиеви сплави, нискотемпературен, с висока топлинна излъчваща способност. Нагревателят е устойчив е на многократните топлинни разширения, защото няма хлабини, елиминира се загубата на топлина, няма пукане при нагряване и изстиване. Увеличената релефна площ на RX-Silence Plus® позволява намаляване на повърхностната му температура, и така е избегнато изгарянето на кислорода от въздуха и намаляване на влажността му.  CNX2, Spot E2, Mélodie Evolution, Athénéa Millénium, Millénium ECOconso.
 
Предимства на  RX-Silence PLUS®  
Абсолютно безшумен – Компактният моноблок RX-Silence PLUS® е с един и същ коефициент на термично разширение по цялата дължина и това гарантира липсата на шум по време на работа. („Silence“ означава „тишина“).  
 
Максимална производителност – При загряване и охлаждане всички части на нагревателния елемент работят с изключително нисък коефициент на топлинно разширение, което компенсира загубата на топлина и повишава ефективността на максимална стойност от около 99%.  
 
Енергийна ефективност – Скоростта на загряване на RX-Silence PLUS®  на зададената температура е само 75 секунди. Това е 4-6 пъти по-бързо в сравенние с други производители. Поддържане на оптимален микроклимат  –  Работната температура на нагревателният елемент не превишава 142ºC, като това се дължи на липсата на междинни загуби на топлина. При тази температура не изгаря кислорода и намалява влажността на въздуха в отопляваното помещение. Абсолютна безопасност – Предната повърхност на уредите с нагреватели RX Silence-PLUS®  не се загряват над + 60°C, и е напълно безопасна за деца и домашни любимци.
 
Дълготрайност – Noirot гарантира непрекъсната работа на отоплителния елемент RX-Silence PLUS®  много години. Такъв дълъг период на работа се постига чрез използване на специална сплав от алуминий и силиций – silumina, специално вълнообръзно покритие с еднаква степен термично разширение по всички оси, което изключва възможността от триене, шум и хлабини.

Допълнителна информация

Тегло7.00 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.