Mondo Verde REP75-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи

Соларен електронен ултразвуков апарат за прогонване на кучета и котки, на площ от 100 кв. м. Работи в два режима: регулируеми ултразвукови променлви сигнали (не се чуват от хората, но неприятни за животните)  + премигваща флаш светлина. Активира се от сензор за движение, който засича животните в зона под формата на ветрило с радиус от 110º, на разстояние до 8 метра (това е около 100 кв.м. защитена площ пред уреда). Уреда може да работи както на открито, така и на закрито. Соларния електронен ултразвуков апарат за прогонване на кучета и котки е безопасен и безвреден за хора, животни и околната среда.

Технически спецификации:
  • Соларния електронен ултразвуков апарат за прогонване на кучета и котки работи със слънчеви батерии.
  • Той работи в два режима: регулируеми ултразвукови променлви сигнали (не се чуват от хората, но неприятни за животните)  + премигваща флаш светлина.
  • Тези 2 режима на работа прогонват кучетата и котките, като им нарушават разполагането и преминаването пред устройството.  Устройството се активира от сензор за движение, който засича животните в зона под формата на ветрило с радиус от 110º, на разстояние до 8 метра (това е около 100 кв.м. защитена площ пред уреда). Селектори позволяват едновременно да се регулира чувствителността на сензора за движение, така че честотата на ултразвука да съответства максимално на вида на животното вредител. Уреда може да работи както на открито, така и на закрито. Подходящ е за монтиране в както градини, зелени площи, дворове и др.
  • Устройството е с презареждащи се батерии (включен в комплекта). Батериите автоматично се презареждат от слънчевия панел на устройството.  Но също така може да презаредите батериите с USB кабел (включен в комплекта), когато устройството сигнализира, за изхабени батерии. Можете да използвате общ USB порт на компютър или универсално зарядно устройство (не са включени).
  • Соларния електронен ултразвуков апарат за прогонване на кучета и котки е безопасен и безвреден за хора, животни и околната среда.
  • Не използва никакви вредни химикали.
  • Не наранява кучетата и котките, само им предизвиква дисконфорт това ги кара да заобикалят охраняваната площ.
  • Притежава следните сертификати: Сертификат за CE маркировка, Сертификат ROHS 1, Сертификат ROHS 2, Сертификат EMC, Сертификат IP44, Сертификат SAFETY.
  • Тегло : 1кг
  • Код: REP75-10
.
Мнения на клиенти за Mondo Verde REP75-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи
Понастоящем няма мнения за Mondo Verde REP75-10, Уреди за отблъскване на насекоми, птици и гризачи, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката е безплатна и се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml