Max Payne 3, Игри за XBOX, XBOX360 за XBOX

Изгубил работата си като полицай, Макс е на ръба, алкохолизиран и пристрастен към обезболяващи лекарства. Останал безработен, той напуска района на Ню Йорк и се озовава в Сао Пауло, където работи в процъфтяващата сфера на частната охрана. Последното му назначение е да пази семейството на богатия търговец на имоти Родриго Бранко и двамата му братя – местния политик Виктор и най-малкия – обичащият партитата плейбой Марсело, както и съпругата на Родриго - Фабиана Бранко и сестра й Джована. Централно място в Max Payne 3 заема историята на пропадането на Макс от изпълнен с желание за мъст, облечен в кожено яке детектив, обикалящ булевардите на Ню Йорк до пречупен мъж с обръсната глава, търсещ справедливост из враждебните улици далече от дома.

  • Комбинацията от поведенческата система Euphoria на Natural Motion и Bullet Time добавя ново измерение към класическите движения на Макс.
  • Тази смесица от стрелба на забавен каданс и физиката на Euphoria увеличават значително кинематографския екшън в Max Payne 3, а враговете отговарят реалистично на всеки изстрелян куршум.
  • В традицията на стилната стрелба, с която Макс е известен, Bullet-Cams ви възнаграждава, че сте повалили противника с удовлетворяващо финално убийство.
  • Оригиналният глас на Макс – Джеймс МакАфрей се завръща. Но този път не само като актьор, озвучаващ героя. Външният вид, лицето и много от движенията на Макс в Max Payne 3 копират самия Джеймс.
  • Max Payne 3 включва и интегрирана система за прикритие, което добавя допълнителен стратегически елемент, осигурявайки ви нови възможности в дадени ситуации.
  • Куршумите разрушават почти всичко в околната среда, по лицето и фланелката на Макс се появява пот по време на битка, а кръвта се просмуква в дрехите на враговете му. Оръжията също са представени изключително детайлно.
  • Партньорите и приятелите ще играят огромна роля в Max Payne 3. Върху тях е работено в продължение на стотици часове, за да бъдат традиционните ин-гейм персонажи уникални.
Игри за: XBOX360
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Max Payne 3, Игри за XBOX, XBOX360
Понастоящем няма мнения за Max Payne 3, Игри за XBOX, XBOX360, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml