LANAFORM PO-100 LA090403 пулсоскиметър

Код: 345092

108.00 лв.


на 12 вноски по 10.10 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Измерването чрез пулс-оксиметър е неинвазивен метод, използван за да се разбере нивото на наситеност с кислород на кръвта (SpO2) чрез тестване процента на хемоглобина наситен с кислород, както и измерване на сърдечната честота. Този метод се използва вече над 20 години и се превърна в основен тест в медицинската практика за да се уверим, че нивата на кислород са в нормите и да се предотвратят затруднения в дишането.
Насищането на кръвта с кислород по-малко от 90% на артериалната кръв може да се счете за опасен. Нормалната стойност е 100% при нормални атмосферни условия. Оксиметъра от Lanaform има предимството, че заема малко място, консумира малко енергия, лесен е за съхнанение, използване и пренасяне.
Принципът на работата на тези уреди, се основава на способността за абсорбиране на кръвта от червените и инфрачервените светлини, излъчвани от сензора, разположен в края на пръста, според тяхното насищане с кислород.
Множество функции
В допълнение, пулс-оксиметъра може да измерва сърдечната честота (пулс), както и индекса на перфузия (PI – оросяване).
Индексът на перфузия (PI) показва силата на артериалния импулсен сигнал. Индексът на перфузия може да бъде между 0,3% и 20%. Варира в зависимост от пациента, точката на измерване и физическото състояние.
Екран с много параметри
В допълнение към измерването на насищането с кислород в кръвта, сърдечната честота и индекса на перфузия, можете да зададете няколко параметъра, като например показване на измерванията в четири посоки; графичен дисплей на пулс и насищане на кръвта с кислород; задаване на диапазони на предупреждение за сърдечна честота и насищане на кръвта с кислород; настройката на звука за предупреждение, както и яркостта на екрана.

Размери на продукта: 8,7 х 6 х 5 см
Напрежение: 3V
Battery: 2AAA 1,5V
Медицински продукт: да
Графика на сърдечния ритъм: Да
Обхват на измерване на  SpO²: Да
Обхват на зимерване на сърдечната честота: Да
EAN номер: 5410984090860
Тегло: 0,0420кг
Автоматично изключване: да
Подходящ за деца: не
Индикатор за ниска батерия: да
4 режима на показване / OLED екран

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.