KRUPS KP170831 Nescafe Dolce Gusto INFINISSIMA, 1500 W, 15 bar, черна

Код: 334027

198.99 лв.

Описание

Насладете се на безкрайното множество кофеинови напитки с капсулната кафемашина NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima от Krups. Infinissima – това е семпла, компактна механична кафемашина с уникален дизайн, вдъхновен от символа за безкрайност. Гарантирано качество, чрез висока мощност от 1500W и налягане 15 бара.
Спецификации:

Мощност: 1500W
Налягане: 15 бара
Ръчно управление
Избор на количеството
Избор за гореща или студена напитка
Корпус: пластмаса
Цвят: черен
Вместимост на резервоар: 1,2 литър
Отделящ се резервоар за по-лесно пълнене
Тегло: 2.65 кг
Размер: 28 х 15 х 37 см
Напрежение: 220-240V / 50-60hZ

INFINISSIMA
Висококачествени напитки: Просто поставете избраната си капсула и с едно лесно движение на лоста можете да приготвите идеалната напитка по свой избор.
Thermoblock система: патентованата технология Thermoblock осигурява бързо загряване и истински горещо кафе още от първата чаша
Капсулна система Nescafe ® Dolce Gusto ® с широка гама топли и студени напитки, избор от над 25 фантастични вкуса- от еспресо до студен чай. Наслаждавайте се на над 30 първокласни творения с кафе. С избор от интензивно еспресо и плътно гранде до пенесто капучино, горещ шоколад, чай и още.
Капсулите може да откриете в супермаркетите или онлайн на www.dolce-gusto.bg
Макс. налягане 15 бара: Приготвяйте кафе с професионално качество с плътен кадифен каймак благодарение на системата с високо налягане (до 15 бара).
Херметично запечатани капсули: С нашите херметично запечатани капсули, които запазват свежестта на кафето, ще се наслаждавате на напитки с богат аромат всеки път.
Еко режим: Удобната екологична функция автоматично изключва вашата кафемашина NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima от Krups след 5 минути без активност, с което осигурява на машината клас А за потребление на енергия.
Две години гаранция: Наслаждавайте се на спокойствие с две години гаранция.
Предупреждение за премахване на накип: Бутонът за вкл./изкл. на машината за кафе NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima става оранжев, когато е необходимо да премахнете накипа от машината си за кафе.

Допълнителна информация

Тегло1.00 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.