15 дена Гаранция electron OK!

Или е OK! Или го връщаш!

Уважаеми клиенти,

С новата, уникална Гаранция electron OK! Вие получавате възможност да върнете закупен от нас продукт до 15 /петнадесет/ календарни дни след датата на доставка до Вас.

Ако имате проблем с продукта, ако не сте доволни от него, ELECTRON.BG ще възстанови парите похарчени за покупката до четиринадесет работни дни след пристигане на стоката в склада ни, по банкова сметка в България на името на купувача или ще Ви я замени по Ваше желание. Нещо повече – ELECTRON.BG ще поеме всички разходи по връщането и новата доставка на стоката!

Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

Гаранцията electron OK! важи само за онлайн покупки!

Гаранцията electron OK! важи само за стоки които са в опаковки за многократна употреба!

Гаранцията electron OK! важи само в случаите когато стоката бъде върната в оригиналната си опаковка, придружена с всички документи и аксесоари с които е била получена!

Гаранция electron OK! важи и за физически и за юридически лица!

Гаранция electron OK! не важи за:

  • стоки по които са направени допълнителни изменения по поръчка на клиента;
  • запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
  • запечатани звукозаписи или видеозаписи или запечатан компютърен софтуер, които са разпечатани след доставката;
  • стоки с транспортни дефекти или с увредена външност, за които при приемането им не е съставен протокол с доставчика удостоверяващ състоянието им.

Уважаеми клиенти, за да се възползвате от Гаранцията electron OK! пазете опаковките, документите и аксесоарите на закупените от нас продукти.

Всички останали гаранции, установени със закон или такива които се дават от производителя продължават да важат!

Общите условията за рекламация на стоки в България се урежда от действащият ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ /ЗЗП/, с който можете да се запознаете подробно от [ТУК] и от Закон за изменение и допълнение на Закона за защита на потребителите с който можете да се запознаете от [ТУК].

Всички стоки които имат Гаранция electron OK! са обозначени с текст Връщане до 15 дни! в офертите си.

ВАЖНО: за да върнете продукт по Гаранция electron OK! Вие трябва да заявите желанието си за това на имейл ask@electron.bg. Ние ще се погрижим стоката да взета и транспортирана за наша сметка, а Вие ще получите инструкции как да я предадете.

След като предадете продукта си за връщане на куриерската служба изпратете имейл с номера на товарителницата на ask@electron.bg

ВАЖНО: Когато транспортирането по връщане на продукт без Гаранция electron OK! в законоустановеният срок се осъществява от Electron.bg, клиентът заплаща 5лв!

Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, кв. Бояна, на ъгъла на ул. Панорамен път и ул. Чукар, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml