-5%

Husqvarna 115iL, Тримери за градина

Код: 336026

734.00 лв.

Наличност: Изчерпан Категории: ,

Описание

Лек, удобен и лесен за употреба акумулаторен тример за подрязване на краищата на тревните площи. Мощният му мотор е достатъчно тих, за да го използвате в жилищни райони, без да пречите на околните. Без емисии и с много ниски нива на вибрации. Снабден с клавиатура за сигурно и удобно стартиране, телескопичен вал и удобна ръкохватка, които могат да се регулират, за по-лесна употреба, транспортиране и съхранение. Напрежение на акумулатора: 36 V. Тегло (без режещи инструменти): 2.98 kg. Тегло без батерия: 3.45 kg.
Спецификации:

Мощност на батерията: 36 V
Тип батерия: Li-ion
Време за зареждане на батерията до 100%: 73 min
Работна ширина: 33 cm
Тегло без батерия: 3.45 k
Мощност на батерията: 36 V
Тип батерия: Li-ion
Време за зареждане на батерията до 100%: 73 min
Тегло (без режещото оборудване): 2,98 kg
Дължина на вала: 963 mm

Изберете функцията savE ™ за максимално време за изпълнение.
Високо съотношение на въртящ момент към тегло за по-голяма ефективност, по-висока надеждност, по-малко шум и по-дълъг живот на продукта.
С продуктите на Husqvarna на батерии можете да постигнете същия резултат като сходните бензинови устройства. Те са тихи и с ниско съдържание на замърсители. Просто стартирайте устройството и започнете работа. Мощната Li-on батерия е известна със своята надеждност и дълготрайност.
Серията батерии Husqvarna е идеална за опитен потребител.
Лесно регулируема ръкохватка за удобна и контролирана работа.
Благодарение на регулируемия по височина вал, оптималната работна височина може да се адаптира към Вашия собствен размер на тялото. Така можете да намерите удобна работна позиция без никакви притеснения на всяка работна височина.
Контролният панел е много лесен за използване.
Ниската емисия на шум осигурява приятен климат за потребителите и околната среда
Моделите на батерията от серия 100 имат компактен, тънък дизайн за отлична ергономичност. Това ги прави леки и добре балансирани, така че можете да работите удобно в градината си.
Нашата 36V литиево-йонна батерия е проектирана за професионална и дълготрайна употреба и се вписва във всички съоръжения за градинарство, монтирани на Husqvarna. Така че можете да използвате една и съща батерия за вашия Husqvarna безжичен трион, безжична коса или акумулаторна ножица за жив плет.

Допълнителна информация

Тегло10.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.