Hansa OSC 5111WH, Аспиратор за монтаж до стена

Код: 327547

129.00 лв.


на 12 вноски по 12.06 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Декоративен аспиратор за стенен монтаж  50см. 3 степени на мощност. Капацитет на абсорбиране 198 m³/h. Механично управление с плъзгащи бутони. Алуминиев акрилен филтър. 1 мотор. Стандартно осветление. Цвят – бял.
 LED осветлениеНиският интензитет на осветлението прави работата в кухнята много по-трудна. Същият ефект се наблюдава и при крушките с нажежаема жичка. За да осигурят лесна употреба, абсорбаторите Hansa са оборудвани с иновативна, енергийно ефективна LED система за осветление. LED светлините са особено издръжливи и излъчват ярка и приятна светлина, която не е уморителна за очите. Изберете абсорбатор Hansa и се възползвайте от най-добрите решения!          Висока ефективностВашите дрехи, пердета и завивки са напоени с миризмата на храна? Това не се случва, ако използвате абсорбатор Hansa! Абсорбаторите Hansa са оборудвани с модерни и високоефективни вентилатори, които напълно премахват миризмата на храна. Насладете се на комфорт, докато работите в кухнята!          Плъзгач за командитеДекоративните абсорбатори Hansa с плъзгач със сензор предлагат по-голям комфорт при готвене, като по този начин контролират нежеланите миризми с натискане на един бутон.Сега е още по-лесно, отколкото преди: просто плъзнете този бутон на капака и това е всичко!       Брой степени на скоростта: 3Можете да регулирате мощността на абсорбатора в зависимост от количеството приготвена храна.   Технически спецификации:

Абсорбатор за стенен монтаж
3 степени на работа
Механично управление с плъзгащи бутони
1 мотор
Максимален въздушен поток 198 м3/ час
Осветление: стандартно
Мощност на осветлението: 1×28 W
Алуминиев акрилен филтър
Филтър за мазнини: въглероден филтър 1 брой
Диаметър на изходящия въздух: Ø 12 см
Ниво на шум (re 1pw UNE-EN 60704-2-13): 65 dB
Мощност: 118 W
Годишна консумация на енергия: 65 кВт/ч
Ефективност на филтриране на мазнини: С
Клас на енергийна ефективност: D
Ефикасност при работене в режим отвеждане: 179 m³ / h
Размер: 50 см
Размери (ВхШхД): 8.5 -8.5 х 50 х 47 см
Цвят: бял

Този уред се регистрира в сайта на „България Сервиз” за гаранция! При регистрацията се попълва номерът на бележката за Пощенски Паричен Превод или номера на фактурата или номера на касовата бележка с която е закупен. Уредът не се придружава от хартиена гаранция!

Допълнителна информация

Тегло15.00 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.