Hansa FCMW681009, Готварски печки

Код: 327552

698.00 лв.


на 12 вноски по 65.27 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Свободностояща готварска печка с газови котлони и мултифункционална фурна. 4 зони за готвене. Електрическо запалване на котлоните. Обем на фурната 65 литра. Механичен таймер. 9 функции за готвене. Енергиен клас А. Цвят – бял.
Технически спецификации:
Електрическа готварска печка с газов плотЕнергиен клас: АГазови горелки: 4Електрическа фурнаОбем на фурната: 65 литраБрой функции на готвене: 9- Вентилатор- Горен и долен нагревател + вентилатор- Грил- Горен нагревател + грил- Размразяване- Долен нагревател- Бързо загряване- Горен нагревател + грил + вентилатор- КонвекцияМеханичен таймерЗащита срещу изтичане на газДълбока тава: 1 брРешетка
Метален капакЧекмедже за съхранениеРазмер (В х Ш х Д): 85 х 60 х 60 смТегло: 42 кг.
Практично и бързо ръководство под ръка, намиращо се от вътрешната страна на вратата на фурната, което помага за избора на програма температура и време за готвене.
Защита срещу изтичане на газПлотът веднага ще затвори захранването с газ, ако пламъкът на горелката изгасне. Благодарение на това решение използването на този уред винаги ще бъде безопасно.Готварските печки се доставят без захранващ кабел в комплекта!
За да е валидна вашата гаранция е необходимо да регистрирате закупеният от вас уред. Тя се извършва на адрес: HANSA – Регистрация. Крайният срок за регистрация на уреда е 30 дни след извършване на покупката.  При регистрацията е необходимо задължително да посочите марка, модел, сериен номер /намират се на обозначителна табела върху самият уред/, дата на закупуване, сканирано (заснето) копие на документа за плащане. Уредът не се придружава от хартиена гаранция!
Моля, пазете документа за закупуване, гаранционната карта и потвърждението за регистрация през целия период на гаранционно обслужване. За всички уреди, които работят на газ е необходимо монтажа да се извърши от сервиза посочен в гаранционната карта
Благодарим Ви за доверието в нас.

Допълнителна информация

Тегло42.00 кг
Производител

Гаранция

60

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.