Finlux FEM-1794 Кафемашина 15 Bar, 850 W

Код: 346757

179.00 лв.


на 12 вноски по 16.74 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Finlux FEM-1794 Кафемашина 15 Bar, 850 WТип: Еспресо    Регулиране на дължината на кафето: Да    Възможност за мляно кафе: Да    Цвят: Инокс    Гаранция: 24 м.    Персонални настройки: Да    Съвместими продукти: 15 бара налягане    Филтър за перфектен каймакЗащита от прегряванеФункция за приготвяне на капучино или друга топла напиткаРегулируема пара за улеснена работа    Крема диск: Да    Подгряване на чашите: Да    Налягане на помпата, Bar: 15    Капацитет на контейнера за вода, L: 1.60    Парна дюза за капучино: Да    Мощност, W: 850  Тегло: 4.36 кг.

Моделът Кафемашина Finlux FEM-1794 разполага с 850W нагревател, който гарантира бързо загряване на уреда, голям 1,6 литров контейнер за вода, разположен в задната част на машината. Уредът е оборудван с италианска помпа с 15 бара налягане, за да получите качествено еспресо. Имате и крема диск, и две цедки, които ви дават възможност за приготвяне на единично и двойно кафе. Предимство на този модел е, че предлага предварително зададени настройки за дължината на кафето, както и бутон за персонализиране на дължината на напитката.
Още едно удобство на този модел – имате иноксова подложка, която гарантира по-лесна поддръжка на машината и по-дълга експлоатация. Под подложката има червен поплавък, който показва до каква степен се е напълнил резервоара за оттичане на излишна вода, преляло кафе и т.н.
Капучинаторът(приставката за пара) е с иноксово покритие, сваля се лесно и е удобно за почистване и поддържка след приготвяне на капучино или друга топла напитка. От дясната страна на уреда има регулатор за силата на парата. Отгоре на машината имате иноксова подложка, която дава възможност да поставите чашите за затопляне.

Допълнителна информация

Тегло4.220 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.