FIFA 13, Игри за PlayStation2 за PlayStation2

FIFA 13 улавя драматизма и непредсказуемостта на реалния футбол и е задвижвана от 5 нововъведения, които променят изцяло играта. Те са революция в изкуствения интелект, дриблирането, контрола върху топката и физическата игра. Това са най-големите и задълбочени нови елементи в историята на поредицата. Тези иновации създават истинска битка за притежанието на топката по цялото игрище, дават възможност за свобода и творчество в атаката и улавят драматизма и непредсказуемостта на реалната игра. Новият елемент Attacking Intelligence ви предоставя най-прецизния изкуствен интелект, постиган някога. Ще имате възможност да анализирате пространството, да полагате повече усилия, за да пробиете защитата и да мислите с два хода напред. Сега всяко докосване е от значение, защото разполагате с най-интелигентната и интуитивна система за дрибъл, създавана някога за поредицата. Вдъхновена от най-добрия играч в света – Лионел Меси, Complete Dribbling ви позволява да се изправите срещу противника и да използвате прецизни дрибъл движения, комбинирани с истинска мобилност с топката на 360°, което ви превръща в по-голяма заплаха и ви дава повече възможности да проявите своята изобретателност. Елементът 1st Touch Control на FIFA Soccer 13 трансформира начина, по който владеете топката, премахвайки почти перфектното положение за всеки играч на полето, с което помага на защитниците да си възвърнат позициите. Второто поколение на енджина Player Impact разширява физическата игра от обикновени сблъсъци до истински битки за топката. Защитниците могат да избутват и издърпват, за да си спечелят позиция, както и да използват размерите и силата си, за да принудят опонентите си да правят лоши отигравания. FIFA Soccer 13 Tactical Free Kicks ви осигурява инструментите, с които да биете опасни и непредсказуеми свободни удари. Поставяйте до трима играчи пред топката и използвайте лъжливи спринтове и повече опции за подаване, за да надхитрите съперника си.
  • Нови пасове – две нови възможности за подавания, които ви дават възможност хитро да промушвате топката през протегнатия крак на защитника или да играете с по-ниска траектория.
  • Основните и важни елементи във FIFA 13 са преработени, за да бъде играта още по-автентична. Сега съдиите вземат по-добре решенията си при отсъждането фалове и картони, вратарите са по-интелигентни, а тактическата защита добавя странични движения за играчите.
  • Пълна автентичност – над 500 официални футболни клубове и повече от 15000 играчи.
Игри за: PS2
Жанр: Sport
.
Мнения на клиенти за FIFA 13, Игри за PlayStation2
Понастоящем няма мнения за FIFA 13, Игри за PlayStation2, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml