FIFA 12, Игри за PC за PC

FIFA 12 внася на терена променящия играта нов енджин Player Impact, който придава реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле. Преживейте начина, по който истинските играчи се предизвикват за топката, печелят я и тестват физическите си способности един на друг. Наслаждавайте се на неограничено разнообразие от естествени и реалистични изходи при всеки сблъсък. Сега играчите са по-гъвкави, по-напористи в борбата за притежание на топката и се възстановяват по-лесно от промените в светлината. Революционните нововъведения в геймплея, вдъхновени от реалния футбол, правят FIFA 12 още по-задълбочена и увлекателна. Съвсем новият Precision Dribbling предоставя по-голяма прецизност на контрола върху топката при тесни пространства, дава повече време за вземане на решения за атаката и повече контрол върху динамиката на играта. Нововъведенията в атаката са балансирани от преработен защитен механизъм, което максимално доближава играта до реалния футбол. Сега защитата е стратегическа като атаката с новия елемент Tactical Defending, който фундаментално променя достъпа до защитата, отдавайки еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Освен това, играчите на терена са снабдени с Pro Player Intelligence - самоосъзнаване и способности, което им дава възможност да вземат решения на базата на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на съотборниците им във всяка ситуация. Играта представя EA SPORTS Football Club – пулсът на FIFA 12 – услугата, която свързва играчите с реалния футбол като им осигурява непрекъснато свежо, ново съдържание, позволявайки им да подкрепят любимия си клуб и да се свързват и състезават със своите приятели, съперници и милиони други играчи от целия свят.

  • Player Impact Engine- разработван две години, новият физичен енджин внася реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле.
  • Pro Player Intelligence – компютърно генерираните играчи са снабдени със съзнание и способности да вземат решения въз основа на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на съотборниците си.
  • Tactical Defending - преработеният защитен механизъм из основи променя достъпа до защитата като отдава еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Тактиките и уцелването на момента са от критично значение.
  • Precision Dribbling- наслаждавайте се на нови начини да преодолеете съперниците си, на повече време в притежание на топката, за да вземете решение и на пълен контрол върху динамиката на играта.
  • EA SPORTS Football Club - всеки мач има значение, през целия сезон. Печелете точки опит и повишавайте нивото си, за да градите статус. Проследявайте приятели, предизвикателства и статуси в мрежата. Споделяйте и сравнявайте постижения и разпространявайте новината в социалните мрежи. Освен това ситуации от реалния живот ще бъдат генератор на съдържание във FIFA 12.
  • Автентичност – над 500 официално лицензирани клуба и повече от 15 хиляди играчи.
Игри за: 3DS
Жанр: Sport
.
Мнения на клиенти за FIFA 12, Игри за PC
Понастоящем няма мнения за FIFA 12, Игри за PC, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml