F.E.A.R. 3, Игри за XBOX, XBOX360 за XBOX

Преди 8 месеца пойнт Мен и неговият отряд F.E.A.R. са натоварени със задачата да спрат неизвестен мъж, командвал таен батальон от телепатично контролирани супер войници в изследователската лаборатория Армачам, намираща се в северозападния американски град Феърпорт. По време на мисията Пойнт Мен разбира, че хората, които се опитва да унищожи, са неговият брат-телепат с канибалски наклонности Пакстън Фетел и измъчваната му майка-медиум Алма Уейд – резултати на перверзните паранормални експерименти на Армачам. Въпреки разкритието си, Пойнт Мен продължава да следва заповедите да ги спре на всяка цена. В отчаян опит да сложи край на смъртоносната ярост на Пакстън и Алма, отряд F.E.A.R. предизвиква шеметна поредица от събития, които привидно са изпълнили целта си, но са довели до опустошение на града, жителите му и по-голямата част на отряда.

Месеци по-късно случващото се във Феърпорт ясно показва, че психическото влияние на Алма е оцеляло, а паранормалната й сила нараства и се разпростира в реалността. Сега свръхестествените й изблици постоянно разтърсват града, докато тя се опитва да осигури оцеляването на рода си и да обедини семейството си. Охраната на Армачам упорито се опитва да заличи доказателствата за събитията в града, а оцелелите от отряд F.E.A.R. са натоварени със задачата да спрат Алма.

Чия страна ще избере Пойнт Мен? На завърналия се от света на мъртвите Пакстън Фетел? На бременната си майка и нейното ужасяващо, но могъщо паранормално същество? Или на оцелелите от F.E.A.R., решени да спасят света, като унищожат единствените роднини, които Пойнт Мен някога е имал?

Игри за: XBOX360
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за F.E.A.R. 3, Игри за XBOX, XBOX360
Понастоящем няма мнения за F.E.A.R. 3, Игри за XBOX, XBOX360, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml