Елдом E51, Проточни бойлери

Код: 325306

145.00 лв.


на 12 вноски по 13.56 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Компактен с модерен дизайн бързонагряващ проточен бойлер за монтаж в кухненски помещения и в помещения без налична инсталация за топла вода. 3 степени на мощност. Мощност 5,0 kW. Загрява водата в момента, в който тя преминава през уреда, така че вероятността за топлинни загуби от водосъдържателя е напълно елиминирана. 4 степени на защита. Монтира се директно към ВиК тръба за студена вода. Лесен монтаж. Метална смесителна батерия с ергономична лебедка. Напълно окомплектован за монтаж.
Технически спецификации:

За монтаж в кухя
Номинална мощност: 5.0 kW
Номинално налягане: 0.2 – 0.8 Mpa
3 степени на мощност
За монтаж в кухненски помещения и в помещения без налична инсталация за топла вода. Монтират се в точката на използване.
Предвиден за монтаж към масовите битови електроинсталации (със захранващи проводници 2,5кв.мм / 16А). С включването на допълнителен нагревател се постига по-висока температура на водата при по-голям дебит
Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.
Компактни размери.
Загрява водата в момента, в който тя преминава през уреда, така че вероятността за топлинни загуби от водосъдържателя е напълно елиминирана.
Много лесен монтаж – Монтира се директно към ВиК тръба за студена вода.
Метална смесителна батерия с ергономична лебедка
Два нагревателни елемента: 3,5kW + 1.5kW
Двоен светещ влагозащитен ключ.
Окомплектован с шнур за свързване към инсталационен контакт
Работи на монофазен ток.
Четири степени на защита: 1. Защита срещу поражение от електрически ток – всички  тоководещи  и метални елементи на водонагревателите са свързани чрез зануляващи  проводници, със защитна клема на уреда; 2. Защита от прегряване на водата чрез регулиране на температурния интервал  на нагряване – във водонагревателите  са монтирани заводски настроени терморегулиращи устойства, които автоматично поддържат температурата на водата в определени граници. След достигане на зададената температура, терморегулаторът прекъсва захранващата верига на нагревателя; 3.Защита при спад на налягането във водопроводната мрежа – водонагреватилите са снабдени с надежна защитна система, с помощта на която при спад на налягането или спиране на водата във водопроводната мрежа нагревателите  не се включват; 4. Защита от превишаване на налягането – в уредите е вграден специален клапан, предпазващ конструкцията от евентуално повишаване на налягането на водата във водосъдържателя над определена стойност. В такъв случай мембраната на клапана се разкъсва и от отвеждащата тръба на клапана водата изтича вън от уреда
Клас на енергийна ефективност:          А
Напрежение: 220 – 230 V
Размери (Височина x Ширина х Дълбочина): 232 x 145 x 85 мм
Тегло: 2.1 кг.
Гаранция на водонагревателя: 3 години
Гаранция на ел. част: 2 години

Допълнителна информация

Тегло3.00 кг
Производител

Гаранция

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.