тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Duke Nukem Forever, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Сложете си слънчевите очила и се пригответе да влезете в ролята на Дюк Нюкъм, чиято легендарна фигура достигна епични пропорции през годините след последното му приключение. Извънземните пълчища атакуват и само Дюк може да спаси света. Мутиралите глигани, извънземните смаляващи лъчи и огромните босове не са никаква пречка за нашия герой да постигне целта си: да спаси света, красивите момичета и да бъде гадняр. Кралят пристига с арсенал от свръх модерни оръжия, безспирен екшън и безпрецедентно ниво на интерактивност. Дюк Нюкъм беше и завинаги ще бъде увековечен в гейминг историята, това е неговата легенда.
  • Завръщането на Краля на всички шуутъри: Той се завърна, скъпа! Кралят на всички шуутъри се завръща в експлозивен и зареден с много екшън шуутър, натискайки газта до дупка. Сритвайте злодеи от Вегас Стрип до Хуувър Дам при това докато слушате серенада от любимите си Дюк-изми.
  • Взаимодействайте си със заобикалящия ви свят, в типичния Дюк стил: Преживейте напълно интерактивния и увлекателен свят на Дюк. Стреляйте, вдигайте тежести, четете списания за възрастни, пишете грубиянски послания по белите стени или ухажвайте красивите жени в живота на Дюк.
  • Умопомрачителен арсенал: Елиминирайте враговете си със стил. Подгответе се да ги застрелвате в лицето с огромен асортимент пушки, РПГ-та, самоделни бомби и други запазени инструменти за разрушение на Duke Nukem. След вас ще остава само хаос!
Игри за: PS3
Жанр: Shooter
.
Мнения на клиенти за Duke Nukem Forever, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Duke Nukem Forever, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml