-26%

Delonghi ECAM220.22.GB MAGNIFICA START, Кафеавтомат, 1450 W, 15 Bar

Код: 348311

669.00 лв.


на 12 вноски по 65.85 лв.
electron-bg

Бърза поръчка!

Изпрати запитване за този продукт и ние ще се свържем с теб ;-)
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Описание

Magnifica Start
Нова автоматична кафемашина DeLonghi от зърно до чаша с интуитивен контролен панел съссензорни бутони за лесно взаимодействие с потребителя. 4 черно-бели икони за директнинапитки, достъпни с едно натискане на бутон. 4 налични напитки: еспресо, кафе, пара и дългокафе.
Благодарение на опростения черно-бял интерфейс с икони на любимите Ви напитки, Вие стесамо на едно докосване и няколко мига от перфектната чаша кафе. Избор на кафе и напитки намлечна основа. Използвайте традиционен пенообразувател, за да приготвите гъста млечнапяна или любимия си чай. Кафето, което пиете е винаги прясно смляно благодарение навградената конусовидна стоманена мелачка с цели 13 настройки за смилане на кафе на зърна.Magnifica Start Ви предоставя възможност да персонализирате любимите си напитки; настройтеаромата и температурата и запазете настройките.Възможност за използване както на кафе на зърна, така и на предварително смляно кафе.
Мелачката DeLonghi с оребрени стоманени ножове е вградена в нашите кафемашини,
за дагарантира идеално смляно кафе за всяка Ваша напитка. Инсталирана е така, че да постига 100%
прецизност, а силата на смилане зависи от личните предпочитания на потребителя и може дасе регулира лесно и ръчно. Мелачката със стоманени ножове е един от основните фактори,които позволяват на кафемашините De’Longhi да извършват най-перфектната екстракция накафето от зърната и именно това отличава най-добрите кафемашини от останалите на пазара. Вдопълнение към всичко по-горе, дизайнът на стоманените ножове ги прави не самонеръждаеми, но и най-издръжливите.Поднос за чаши от неръждаема стомана. Подвижен модул за приготвяне за лесно почистване иподдръжка. Капацитетът на контейнера за кафе на зърна е 250 g. Цвят на кафемашината: черен.
Комбинирайки пара, въздух и мляко, кафемашината произвежда богата и кремообразна пяназа най-доброто капучино, точно като от кафене. Комбинирайки пара, въздух и мляко, тя
произвежда богата и кремообразна пяна за най-доброто капучино. Чрез регулиране на потокана парата, регулируемата дюза Ви предоставя възможност да изберете дали искате данаправите кремообразно капучино или просто копринено мляко за кафе лате. Когато дюзата енастроена на опцията „Hot Milk“, се създава мляко с гладка текстура, идеално за лате арт.Опцията „Cappuccino“ създава микро мехурчета за наситено и кремообразно капучино.Суперавтоматичните кафемашини De`Longhi Ви осигуряват най-доброто изживяване от пиенетона кафе в уюта на Вашия дом.

Тип на кафемелачката:Метална
Тип:Кафеавтомат
Възможност за мляно кафе:Да
Видове кафе напитки:4
Цвят:Черен
Гаранция:24 м.

Регулиране степента на смилане:13
Налягане на помпата, Bar:15
Капацитет на контейнера за вода, L:1.80
Капацитет на контейнера за кафе, гр:250
Мощност, W:1450
Други:Дюза пара и топла вода; Вместимост на контейнер за отпадък: 14 чаши

Допълнителна информация

Тегло6.500 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.