Dante's Inferno, Игри за PlayStation 3 за PlayStation 3

Поемете ролята на Данте, който се спуска в Ада, след като се прибира у дома от Кръстоносен поход и открива любимата си Беатриче убита, а душата й – прелъстена от Луцифер в подземния свят. Данте се впуска в спасителна мисия, за да запази Беатриче, но скоро разбира, че е попаднал в Ада, за да се сблъска и със собствените си демони и да изкупи греховете си. Заедно с Данте вие преминавате през деветте кръга на Ада така, както са описани от Алигиери: чистилище, похот, чревоугодие, завист, гняв, ерес, насилие, измяна и коварство. Всеки кръг е представен с различен облик - с демони, чудовища, прокълнати души и география, заети изцяло от богатите и живи описания в поемата. За да срази демоните в Ада, Данте е снабден с две основни оръжия: косата, взета от Смъртта и Светия кръст, даден му от Беатриче, притежаващ духовни сили, които ще помогнат на героя да събира души и заклинания от победените по време на пътуването му създания. Играта е снабдена със задълбочена система за усъвършенстване на персонажа, за да можете да персонализирате способностите според специфичния си стил на игра – нещо, което ще ви е особено необходимо, когато Данте се изправя лице в лице с най-страховитите зверове и босове на Преизподнята. Ако успее, Данте ще може да опитоми определени чудовища, да определи волята им и да обърне адските наказания срещу самия Пъкъл. Изградено върху същата технология, както и спечелилата редица награди Dead Space, Dante’s Inferno доставя бързо, плавно и интуитивно бойно преживяване, течащо при 60 кадъра в секунда, което е задължително за екшън/адвенчър жанра.
  • Епична адаптация на класическо произведение – базирана на част от класическата поема „Божествена комедия” на Данте Алигиери, Dante’s Inferno е екшън адвенчър от трето лице, който отвежда Данте на епично пътешествие из Ада, докато се опитва да спаси душата на любимата си Беатриче.
  • Деветте кръга на Ада – точно както в поемата, вие минавате през уникалните девет кръга на преизподнята на Данте. Всеки кръг съдържа различни околни среди, врагове и сюжетни елементи, съответстващи на греховете, извършени от обитателите им.
  • Контролирайте адски зверове – Dante’s Inferno включва разнообразни чудовища и босове, някои от които Данте ще може да опитоми напълно, използвайки ги да обърне яростта на Ада срещу слугите му.
  • Бърза, пристрастяваща, интуитивна битка – Данте се сражава из деветте кръга на Ада, въоръжен с косата на Смъртта и Светия кръст на Беатриче, с магически сили и задълбочена система за усъвършенстване по избор, която ви помага да извлечете пълните предимства на бързия и плавен геймплей, който никога няма да тече на по-малко от 60 кадъра в секунда.
Игри за: PS3
Жанр: Action & Adventure
.
Мнения на клиенти за Dante's Inferno, Игри за PlayStation 3
Понастоящем няма мнения за Dante's Inferno, Игри за PlayStation 3, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml