Crown CEM-1524 кафемашина 1050 W, 15 Bar

Код: 346690

159.00 лв.

Описание

Crown CEM-1524 кафемашина 1050 W, 15 Bar
Тип: Еспресо    Регулиране на дължината на кафето: Да    Възможност за мляно кафе: Да    Цвят: Инокс    Гаранция: 24 м.    Персонални настройки: Да    Крема диск: Да    Подгряване на чашите: Да    Налягане на помпата, Bar: 15    Капацитет на контейнера за вода, L: 1.50    Парна дюза за капучино: Да    Съвместимост на филтъра за вода: да    Мощност, W: 1050    
 

Моделът Кафемашина CROWN CEM-1524 е с иноксово покритие на тялото, осигуряващо защита срещу омазняване и следи от пръсти, контейнерът за вода е с вместимост 1,5 литра и е разположен в задната част на кафемашината.
Бутоните отпред на лицевия панел са 3 и съответно са: бутон за включване и изключване, бутон за включване на накрайника за пара(за приготвяне на капучино или друга топла напитка) и третият бутон е за определяне дължината на кафето.Оборудвана с италианска  помпа с 15 бара налягане за приготвяне на качествено еспресо.
Кафемашината разполага с крема диск за единично или двойно кафе, ръкохватката е с удобна ергономична форма. Поставката под чашите е иноксова, лесна за  изваждане и почистване. Капучинаторът(накрайника за пара) е с пластмасово свалящо се покритие, за по-лесно почистване. От дясната страна на корпуса е разположен регулатор за силата на парата. Отгоре на машината има иноксова подложка, която дава възможност да поставите чашите за затопляне.

Допълнителна информация

Тегло6.00 кг
Производител

Гаранция

24

Отзиви

Все още няма отзиви.


Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.