тел: 0700 300 25
02 452 18 452, 088 535 20 79

Championship Manager 2007, Игри за SONY PSP за SONY PSP

Championship Manager 2007 има напълно нов външен вид с нови скинове, шорткъти към менюто и динамична странична лента, за да допаднат на всеки гейминг вкус. Представянето на опцията International Management ви дава възможност да управлявате националния си отбор и да бъдете част от най-големия футболен шампионат на планетата.
  • Иновативният нов инструмент Match Analysis ви предоставя статистическа информация приложима практически за всеки играч и всяка игра; отбелязани голове, направени спринтове, реализирани и провалени изстрели към вратата, подавания, финтове. Това предлага на всеки мениджър истинско представяне на информацията.
  • Сега мениджърите ще могат да хвалят или критикуват играчите си в съвсем новите отборни разговори, както и да дават индивидуални инструкции преди мача или на полувремето и да получават данни за представянето. Направени са и още много подобрения включително в трансферите, преговорите, новините, медиите и предварителната подготовка. Подобрен е изкуственият интелект и са представени две нови лиги: Северна и Южна конференция.
  • Championship Manager 2007 ви дава възможност да управлявате своя клуб и да достигнете върха, справяйки се с всичко – от тактика и тренировки до трансфери.
Игри за: PSP
Жанр: Sport
.
Мнения на клиенти за Championship Manager 2007, Игри за SONY PSP
Понастоящем няма мнения за Championship Manager 2007, Игри за SONY PSP, можете да напишете първото.
.
.
.
Въведи град/село:
.
Доставката се извършва до кота нула на посочения адрес.
Допълнителна информация за нашите доставки може да намерите [ТУK].
.
Посочените цени и срокове са валидни само, ако поръчката се направи веднага!
. .
Copyright © 2004-2017 ELECTRON.BG
БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА МАРКОВА ТЕХНИКА

София, бул Шипченски Проход No.63, Индустриална сграда Електроника, ет.4, тел. 0700 300 25

Sitemap | Google+ | Sitemap xml